ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Chefstrainee till LSS Funktionsstöd

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Chefstrainee till LSS Funktionsstöd

Om arbetsplatsen

LSS Funktionsstöd inom Leanlink tillhandahåller verksamhet på Social- och omsorgsnämndens uppdrag enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS-lagen). LSS Funktionsstöd ansvarar för grupp- och servicebostäder, personlig assistans, korttidsavlösning, kultur- och fritidsverksamhet samt anhörigvård. Med våra ca 600 medarbetare erbjuder vi verksamhet med god kvalité, där vi utgår från vår gemensamma värdegrund vilket tillförsäkrar brukaren/kunden goda levnadsvillkor. Inom affärsområdet LSS Funktionsstöd arbetar idag 17 verksamhetschefer. 

Leanlink står inför en stor förändringsresa som berör flera delar inom organisationen och vi söker nu 2 chefstraineer som vill vara med på den resan! 

Är du vår nya kollega som vill skapa bra dagar tillsammans med oss? 

Arbetsbeskrivning

Vi strävar efter att utveckla vår chefsförsörjning och kommer att starta ett chefstraineeprogram. Syftet med programmet är: 

  • att trygga chefsförsörjningen inom LSS Funktionsstöd 

  • ge oerfarna/oprövade chefsämnen chans till utveckling

  • ge förutsättningar till bra insteg för att successivt växa in i  verksamhetschefsrollen

  • att via mentorskapet ger möjlighet till reflektion och lärande tillsammans med erfarna chefer 

Uppdraget som chefstrainee innebär ett successivt ledningsansvar för verksamheter inom området. I detta ingår ansvar för ekonomi, personal och verksamhet. Under 12 månader kommer du att kombinera kompetensutveckling med uppdraget som verksamhetschef. Du kommer under den här tiden att få stöd av en mentor och börja med ett begränsat chefsuppdrag. Vår målsättning är att ge dig möjlighet att vara med i konkreta arbetsuppgifter och uppdrag inom området parallellt med reflektion och lärande i olika former.. Du är närmast underställd bitr avdelningschef och en del i LSS Funktionsstöds ledningsgrupp. 

Tjänsten utgår från vårt kontor på Hertig Karlsgatan 5A. Är du nyfiken på att få mer inblick i vår verksamhet, klicka här.

Linköpings kommun tillämpar chefsförordnanden vilket innebär att tjänsten är en tillsvidareanställning inom grundprofessionen (som medarbetare) med ett tidsbegränsat förordnande som chef.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha relevant högskoleutbildning (minst 180 hp) som arbetsgivaren bedömer lämplig. Relevant utbildning kan ex vara beteendevetare, socionom eller sjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av aktuell målgrupp samt kännedom om LSS lagstiftningens intentioner. 

Vi söker dig som är nyfiken på chefsrollen och som vill pröva samt utveckla dina ledaregenskaper hos oss. Som person är du initiativtagande, självgående och strukturerad. . För att lyckas och trivas i rollen som chefstrainee så är förmågor som personlig mognad, engagemang och uthållighet mycket viktiga.. Du är bra på att samarbeta och förhåller dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du kommer att ansvara för verksamheter som lokalmässigt finns på olika håll i Linköping därför underlättar det om du har körkort. 

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 10060

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

 

Dela detta jobb

Chefstrainee till LSS Funktionsstöd

Linköpings kommun