ledningsjobb.se

DEPÅCHEF GÖTEBORG

Företag Safetyrespect AB
Ort
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

DEPÅCHEF GÖTEBORG

Som depåchef har du det övergripande ansvaret för den dagliga verksamheten innefattande personal, lokaler, arbetsmiljö, miljö, kvalitet, kunder, försäljning, uthyrning, ekonomi och resultat.

I dagsläget arbetar cirka 10 personer på vår depå i Västra Frölunda fördelat på avdelningarna logistik, montage, sälj och projekt.

Du kommer att arbeta med utveckling och styrning av logistik, uthyrning, försäljning och projektledning. Implementering samt uppföljning av nya och befintliga rutiner ingår också i tjänsten som depåchef. SafetyRespect är ISO-certifierade och arbetar enligt ledningssystemen ISO14001, ISO9001 samt ISO 45001 avseende miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Vi söker en engagerad och naturlig ledare som är grym på att bygga team och skapa positiv anda. Du ska vara en mångsysslare som har koll på allt från HMS, ekonomi, logistik till säljstrategier. För den här rollen krävs också att du har erfarenhet av personalansvar och en bakgrund inom försäljning och marknad i B2B. Meriterande är erfarenhet och kontakter inom byggbranschen.

Ansök redan idag – vi arbetar löpande med ansökningarna
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till kim.hallgren@safetyrespect.se. Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför kvinnliga sökande.

Vid frågor, ring t.f. depåansvarig Kim Hallgren på telefon 070-679 55 95.

 

 

 

Dela detta jobb

DEPÅCHEF GÖTEBORG

Safetyrespect AB