ledningsjobb.se

Depåchef, Jönköping

Företag Cramo
Ort
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Depåchef, Jönköping

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Vi söker nu en depåchef med ansvar för vår depå i Jönköping, depån är den största i distriktet varpå den också stöttar andra depåer i området.
I nära samarbete med distriktschef, säljare och medarbetare arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. I ansvaret ligger också att kontinuerligt arbeta med att utveckla såväl struktur och arbetssätt som medarbetare inom depån och se till att vi har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark.

I rollen som depåchef ingår bland annat:

  • Budget och resultatansvar
  • Personalansvar
  • Utveckling av verksamheten

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

MATTIAS LINDBERG

Prisanalytiker

"En kombination av fantastiska kollegor och en god atmosfär är två av de saker som bidrar till att jag trivs så bra här på Cramo. Utöver det så har jag förmånen att kunna göra skillnad i min roll."

HELENA RUGE

Innesäljare

"Ett fartfyllt och stimulerande arbete med alla möjligheter till personlig utveckling. Positiv företagsanda som bidrar till en stark teamkänsla"

HANNAH HENRIKSSON

tf Depåchef

"Att man får vara med om allt – kunder och deras planering och dagliga arbete, leda mitt team av medarbetare och ta tillvara deras idéer och även vara delaktig i verksamhetsutvecklingen."

ANDREAS JOHNSON

Maskinsamordnare

"Gemenskapen & arbetskamraterna! Cramo är ett stabilt företag som ständigt leder utvecklingen. Cramo har bra värderingar och här finns många spännande tjänster att söka om man gillar utmaningar."

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat. Vi ser också att du har erfarenhet av försäljning från branschnära verksamhet.

Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i verksamheten. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheter och utvecklingsområden i verksamheten.

  • Du är en van användare av systemstöd och har goda kunskaper i Officepaketet.
  • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
  • Det är meriterande om du har produkt- och/eller branscherfarenhet.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Ansök redan idag, urval, intervjuer och tillsättning kan komma ske innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Depåchef, Jönköping

Cramo