ledningsjobb.se

Distriktschef, Mellersta Götaland

Företag Cramo
Ort
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Distriktschef, Mellersta Götaland

Är du en kundorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Vi söker nu en Distriktschef med ansvar för område Mellersta Götaland som i nuläget består av sex depåer belägna i Lidköping, Skövde, Borås, Anderstorp, Värnamo och Jönköping. Som Distriktschef ansvarar du för distriktets affärer, budget och resultat. Tillsammans med depåchefer och den lokala försäljningsorganisationen arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är synlig i organisationen vilket innebär att du besöker samtliga depåer regelbundet. Distriktschefsrollen innefattar personalansvar för samtliga Depåchefer i distriktet och du rapporterar direkt till Regionchef. Lämplig placeringsort är Jönköping.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla andra ledare, gärna från branschnära eller liknande verksamhet. Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i organisationen. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Vi utgår ifrån att du också har:

  • Goda IT kunskaper och erfarenhet av Officepaketet.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • God ekonomisk förståelse och kunskap om att följa upp nyckeltal och resultat.
  • B-körkort.
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknad eller försäljning är meriterande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

Pernilla Sonbro, HR-specialist rekrytering | Kontaktperson

 070-171 22 95

Dela detta jobb

Distriktschef, Mellersta Götaland

Cramo