ledningsjobb.se

Distriktschef Port och Dörr Stockholm

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2019-10-28

Ansök nu

Distriktschef Port och Dörr Stockholm

Till vår Region Stockholm inom affärsområde Port och Automatiska Dörrar söker vi en Distriktschef med placering i Kista, där du med eget distriktansvar, ska leda och motivera dina medarbetare så vi når våra uppsatta mål. Som vår Distriktschef ansvarar du för att dina medarbetare dagligen jobbar med service och underhåll på portar och automatiska dörrar, för att skapa ett smidigt och säkert person- och varuflöde ute hos våra kunder.

 

Tjänsten är en ledande befattning, med personal- och budgetansvar, där du arbetar nära den dagliga verksamheten och nära ditt team på 13 servicetekniker. Du har ansvar för- och medverkar aktivt till att resurser nyttjas effektivt och att verksamheten ständigt utvecklas, med ett stort kommersiellt driv. I ditt ansvarsområde ingår att allt operativt arbete ute på fältet sker i enlighet med gällande lagar, avtal, företagspolicy och arbetsmiljöregler.

 

Du säkerställer tillsammans med ditt team att distriktets kunder får den skräddarsydda service man beställt, skapar stor pålitlighet genom snabb service, och hela tiden håller våra kunder uppdaterade på de servicejobb som utförs. Ni jobbar proaktivt och håller nära dialog med kunderna för högsta kvalitet och i rätt tid. Du förväntas även följa upp och analysera finansiella- och operativa nyckeltal som en del i detta.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet från liknande yrkesroll. Eftersom våra projekt styrs i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Goda kunskaper i engelska, tal och skrift. Körkort är ett krav.

 

Som ledare är du en målinriktad, engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i organisationen. Du är kundfokuserad och lyssnar på våra kunders behov samt skapar förutsättningar för dina medarbetare att vara detsamma. Du är därtill kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

 

För att lyckas i rollen är du van att ha många olika kontaktytor, du är teknisk kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende alltifrån tekniker till VD.

 

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att skicka in din ansökan senast sista ansökningsdag är 2019-10-28

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Sven Jansson 08- 752 36 97 eller

Lena Sjö Rekryteringsspecialist på tfn. 010-218 40 30

 

Välkommen med din ansökan!

#LI-SCA

 

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

 

 

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

Dela detta jobb

Distriktschef Port och Dörr Stockholm

Kone AB