ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Distriktschef till Momentum

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Distriktschef till Momentum

Distriktschef till Momentum

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en resultatinriktad person, som har lätt att knyta kontakter och trivs med att coacha och inspirera andra? Är du driven, initiativrik och triggas av att se andra utvecklas? Vill du utöver det arbeta i en växande organisation inom en expansiv marknad? Momentum söker distriktschef i Södertälje, kanske är det just dig vi letar efter?

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Momentum söker distriktschef i Södertälje. Du kommer att ansvara för distriktets försäljning, omkostnader och även budgetera dessa. Som distriktschef har du personalansvar för medarbetarna som består av fem personer. De arbetar med kundservice, lager, butik och som utesäljare. Ditt ansvar är att coacha och utveckla personalen och försäljningen i ditt distrikt. Du har ansvar för din egen kundportfölj och rapporterar till regionchef.

Du har ett naturligt intresse för affärs- och personalutveckling samt att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomförande och uppföljning. Vi söker dig som har vilja och attityd att förse svensk industri med kunskap och produkter med målet att öka kundernas produktivitet och maskintillgänglighet.

I rollen som distriktschef har du en central roll där ditt fokus är att arbetsleda och driva arbetet och medarbetarna framåt utifrån tidsplan och budgetmål. Du kommer till en stabil verksamhet som präglas av korta beslutsvägar, en prestigelös kultur och lojala medarbetare.

PERSONPROFIL

För att du ska passa i rollen som distriktschef behöver du ha ett affärsmässigt tänk och trivas med att arbeta i en kundfokuserad roll. Du är van vid att leda och inspirera personer i din närhet och har förmågan att få människor att utvecklas samtidigt som ni når era uppsatta mål tillsammans. Vidare vill få möjligheten att komma till en roll där du får vara prestigelös och flexibel.

Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning sedan tidigare. Du har utbildning och/eller praktisk erfarenhet inom teknikområdet eller ett genuint teknikintresse och god datavana. Du vill komma till en ledande roll där du både får ligga nära affären och utveckla ditt eget distrikt tillsammans med personalen.

ÖVRIGT

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se eller 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

OM MOMENTUM

Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter och tjänster till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,1 miljarder SEK och har 300 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

http://www.momentum-industrial.com/

 

Dela detta jobb

logo
Distriktschef till Momentum

PerformIQ