ledningsjobb.se

Distriktschef till Öresund och Halland

Ansök nu

Distriktschef till Öresund och Halland

Är du en kundorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Vi söker nu en Distriktschef med ansvar för område Öresund och Halland som i nuläget består av 11 depåer belägna i Malmö, Trelleborg, Lund, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Eslöv, Halmstad, Falkenberg och Varberg. Som Distriktschef ansvarar du för distriktets affärer, budget och resultat. Tillsammans med depåchefer och den lokala försäljningsorganisationen arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är synlig i organisationen vilket innebär att du besöker samtliga depåer regelbundet. Distriktschefsrollen innefattar personalansvar för samtliga Depåchefer i distriktet och du rapporterar direkt till Regionchef. Lämplig placeringsort är Malmö.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla andra ledare, gärna från branschnära eller liknande verksamhet. Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i organisationen. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Vi utgår ifrån att du också har:

  • Goda IT kunskaper och erfarenhet av Officepaketet.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • God ekonomisk förståelse och kunskap om att följa upp nyckeltal och resultat.
  • B-körkort.
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknad eller försäljning är meriterande.

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

Jonas Ohlson | Kontaktperson

070-511 66 75

Dela detta jobb

Distriktschef till Öresund och Halland

Cramo