ledningsjobb.se

Driftchef

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-13

Ansök nu

Driftchef

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Verksamheten ”Gata/Park/Skog Produktion” ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden samt en viss entreprenadverksamhet inom anläggning. Verksamheten består idag av ca 100 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Är du en problemlösare som drivs av att motivera andra? Tekniska kontoret söker en driftchef inom asfalt som vill vara med och arbeta och utveckla verksamheten ”Gata/Park/Skog produktion”.
Du har god ledarförmåga, är strukturerad och prestigelös samt bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Just engagemanget är nyckeln till framgång för dig som ledare hos oss och för att du ska passa i rollen som driftchef.
Verksamheten arbetar som ett team där vi hjälper och stöttar varandra, närmsta chef är tillgänglig som bollplank i det dagliga arbetet.
Vi tycker det är viktigt att utvecklas och ha roligt på jobbet, ha balans i livet och tid för familj och fritid.
Tjänsten innefattar personal- och budgetansvar.

Kompetenskrav
Byggteknisk utbildning inom mark och anläggning. Alternativ erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vana och erfarenhet från asfaltbeläggning. Alternativt, erfarenhet inom mark- och anläggning.
Personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, lojal, strukturerad och serviceinriktad.
Goda IT-kunskaper
Körkort B

Övrigt
Meriterande:
Erfarenhet av arbetsledning.
Asfaltsskolan.
Bas P/U.

Upplysningar
Gerhard Lindell, Driftchef 036 - 10 23 86
Mats Edström, Enhetschef 036 - 10 66 51

Vision, Marie Hoffman 036 - 10 51 00

Om oss

Jönköpings kommun

Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Tekniska kontoret

Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Förvaltning    Tekniska kontoret
Arbetsplats    GPS Produktion
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag    2020-04-13
Referensnr    20-55-0025
Publicerad    2020-03-18

Dela detta jobb

Driftchef

Jönköpings kommun