ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Driftchef till Degerforsbyggen

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Driftchef till Degerforsbyggen

Nu söker Degerforsbyggen en Driftchef! Vill du vara med och aktivt bidra till Degerforsbyggens Vision ”En hållbar värd för en attraktiv kommun”? Vill du vara med och bidra med din erfarenhet från bygg eller fastighetsbranschen och brinner för ledarskapet, då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen:

I din roll som driftchef är du underställd företagets fastighetschef och innehar ett helhetsansvar för driften av våra fastigheter. Genom din arbetsledning av vår operativa och felavhjälpande personal jobbar du i din roll på ett effektivt, utvecklande och motiverande sätt. En viktig del i rollen är även att tillsammans med personalen jobba för ständiga förbättringar och hitta smartare arbetssätt för större effektivitet och ökad kvalité. Utöver arbetsledningen i din roll ansvarar du även för att gentemot anlitade entreprenörer leda och driva uppkomna större reparationsprojekt som ibland uppstår.

I din roll är det även viktigt att i en positiv riktning kunna samarbeta och kommunicera med kollegor, anlitande entreprenörer, konsulter, samarbetspartners och hyresgäster. Befattningen som driftchef kräver även ansvar, servicekänsla och kostnadsmedvetenhet.

Ansvarsområden

 • Arbetsledning över personal i daglig drift.
 • Förbättringsarbete av arbetssätt, effektivisering och ökad kvalité.
 • Projektledning över reparationsprojekt.
 • Uppföljning och utveckling av fastighetsrondering, fastighetsavtal, städavtal mm
 • Budgetering och uppföljning av eget ansvarsområde.
 • Resurstillsättning och rekrytering av långvarig och tillfällig personal.
 • Arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar för underställd personal i enlighet med delegering.

 

Arbetsuppgifter

 • Nedanstående arbetsuppgifter kan förekomma i större eller mindre omfattning:
 • Information, kommunikation och service till hyresgäster.
 • Förvara och á-jourhålla all dokumentation om arbetsuppgifter och rutiner.
 • Vara behjälplig och arbeta gränsöverskridande vid sjukfrånvaro, semester, arbetsanhopning och då särskild kompetens erfordras.
 • Löpande hyresgästkontakter och entreprenörskontakter.
 • Delta i det löpande kvalitetsarbetet samt att vara behjälplig, utifrån specialinriktning, på sitt område och inom hela företaget.

Kvalifikationskrav

Som driftchef förväntas du inneha relevant akademisk och teknisk examen som riktar sig mot bygg- och fastighetssektorn eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Vidare skall du ha tidigare erfarenhet inom ledarskap och besitta tydliga ledaregenskaper. Du skall känna dig trygg i ledarrollen och vara en öppen person som har lätt att samarbeta med all personal.

Som person är du utåtriktad och en god kommunikatör som har ett sinne för service och bemötande, du upplevs ha en positiv framtoning och hög social kompetens.

Eftersom rollen innebär många kontaktytor och det är av vikt att du har god förmåga att samarbeta med och skapa goda relationer med kollegor, leverantörer och hyresgäster/kunder.

Vidare krävs att problemlösning faller naturligt för dig och att du har förmågan att jobba strukturerat både självständigt och i grupp.

Du skall ha goda kunskaper i Officepaketet och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på engelska som svenska.

Befattningen kräver även god IT-kompetens och B-körkort.

Meriterande är om du tidigare erfarenhet av upphandling av entreprenader med tillhörande regelverk och upphandling inom ramen för LOU.

Om arbetsgivaren

www.degerforsbyggen.se är ett helägt bostadsföretag till Degerfors kommun. Företaget äger bostäder, servicehus, kontors- och affärslokaler. Vårt fastighetsbestånd innefattar 837 lägenheter och 113 lokaler totalt 70 858 kvm som är fördelat på fyra områden: Degerfors, Strömtorp, Svartå och Åtorp.

 

 

Dela detta jobb

logga
Driftchef till Degerforsbyggen

AxÖ Consulting