ledningsjobb.se

Logo

Driftledare till ÅVC

Ort
Utgår

2020-03-05

Ansök nu

Driftledare till ÅVC

Varmt välkommen till ett kunnigt arbetslag som ställer upp för varandra och har roligt ihop! Vi är stolta över våra moderna återvinningscentraler (ÅVC), som vi tillsammans har byggt upp till vad de är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Har du ett genuint intresse för miljö och vill ge riktigt god service till våra kunder? Då ska du söka tjänsten som driftledare hos oss!

Arbetsbeskrivning

Som driftledare är du personalansvarig för en grupp om 10 medarbetare på tre återvinningscentraler, och ihop med dessa leder och fördelar du det dagliga arbetet. Du ska vara ute bland personalen och kunderna men har även en del administrativa uppgifter. Du rapporterar till Enhetschefen för VIVAB:s Återvinningscentraler.

 

I tjänsten ingår veckovis planering & uppföljning, för att driva verksamheten enkelt och kostnadseffektivt. Målet är att tillsammans med medarbetarna förverkliga VIVAB:s vision En förenklad miljösmart vardag, och ge så god service som möjligt till våra kunder.

 

Detta uppnås genom att säkerställa en stabil drift med tydlighet i vad som förväntas av medarbetare, samt genom att arbeta kontinuerligt med feedback; både ge beröm och ta konstruktiva samtal när det behövs. Du håller medarbetarsamtal och veckovisa arbetsmöten.

 

I verksamheten hanteras till exempel farligt avfall, tunga fordon och stora avfallsvolymer i containrar, varför fokus på säkerhet och löpande arbetsmiljöarbete är aktuellt varje dag.

 

Tjänsten ger dig möjlighet att utveckla både dig själv och ditt lag, bland annat genom utbyte med andra inom branschen samt genom interna projekt såsom nya typer av återvinningslösningar, schemasystem etc. Vi bedriver verksamhet sju dagar i veckan så helgarbete förekommer. Du kommer att utgå från vår ÅVC på Blästergatan 7 i Varberg.

Kvalifikationer

Grunden för ett positivt arbetsklimat uppnås genom att du som driftledare kommunicerar öppet, ärligt och tydligt. Genom att sätta dina medarbetare i centrum och vara en lyhörd vägvisare leder du din personalgrupp.

 

Du skapar goda relationer genom att bygga förtroende, och etablerar trovärdighet hos dina medarbetare genom att vara ett gott exempel på hur vi agerar i vardagen, i enlighet med VIVAB:s värderingar. Du påverkar din omgivning snarare än reagerar på den.

 

Som person gillar du att ta eget ansvar och egna initiativ, och är entusiastisk inför nya förutsättningar och utmaningar. Vår verksamhet har genomgått och kommer fortsätta genomgå förändringar, vilka du behöver ta ledning i och vara trygg med. Till din hjälp använder du dig av daglig styrning och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.

 

Du utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och hanterar stressade situationer på ett lugnt och metodiskt sätt samtidigt som du har ordningssinne och lätt för att samarbeta.

 

Positivitet och framåtanda är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Miljöbranschen är också mer och mer aktuell i samhällsdebatten, och därför behöver du vara en god ambassadör för VIVAB.

 

Kvalifikationer 

  • B-körkort
  • Intresse för hållbar återvinning
  • Ledarerfarenhet med ett coachande förhållningssätt
  • Erfarenhet av arbetsmiljöfrågor
  • God kunskap i Office-paketet
  • Kunskap & erfarenhet från miljö- och återvinningsområdet är önskvärt men inte krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
  • Erfarenhet krävs.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Ansökan

Ansök senast: 2020-03-05

Referensnummer: A932256

Välkommen att skicka en digital ansökan via denna länk.

 

Kontakt

Linus Arbin Borsiin, Enhetschef Återvinning och avfall

Tel: 0757 27 40 94

E-post: linus.arbin-borsiin@vivab.info

 

Frågor kring rekryteringsprocessen

Lena Strömbom, Personalchef

Tel: 0757 27 40 24

E-post: lena.strombom@vivab.info

 

Facklig företrädare för Vision

Lena Antonsson

Tel: 0757 27 40 45

E-post: lena.antonsson@vivab.info

 

Övrigt

VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. 

Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. 

Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också! 

 

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.  

Dela detta jobb

Logo
Driftledare till ÅVC

Vatten & Miljö i Väst AB