ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Driven Teamleader till Novotek

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Driven Teamleader till Novotek

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en affärsmässig, kommunikativ och driven person som söker din nästa karriärmässiga utmaning? Vill du komma till en roll där du får vara med och påverka på riktigt? Novotek förstärker nu sitt team i Eskilstuna och söker en Teamleader med tekniskt intresse. Vi letar efter dig som vill utveckla vårt varumärke och våra kunder ute på marknaden tillsammans med oss!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Vi söker en driven Teamleader som ska stötta teamet i Eskilstuna att leverera integrationslösningar till Novoteks kunder. Teamet som du kommer ansvara för arbetar med att utveckla morgondagens lösningar inom digitalisering kopplat till industrin. Projekten varierar i storlek och längd där alla är unika, men med den gemensamma nämnaren att kunden är i fokus. Tjänsten innebär att vägleda och stötta kunder och kollegor i deras arbete. Arbetet innefattar även att du driver projekten framåt samt håller en regelbunden, proaktiv dialog med kunderna och kollegor kring framtida behov och vidareutveckling. Du arbetar med kartläggning och kravspecifikationer. Därtill integrationer, konfigurering och anpassning tillsammans med dina kollegor i teamet.

I rollen som Teamleader har du personalansvar för teknikerna och ansvar för den generella utvecklingen av kontoret i Eskilstuna, men du är även involverad i åtaganden som sträcker sig över hela landet. Du kommer ingå i Novoteks ledningsgrupp och därmed ha möjlighet att vara med och driva på hela bolagets fortsatta framgångsresa. Här finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas internt och få chansen att bli en viktig del av ett företag på frammarsch.

Hos Novoteks kontor i Eskilstuna kommer du till ett ambitiöst och kunnigt team som präglas av öppenhet. Rollen som Teamleader är en ansvarsfull och fri roll där du själv har möjlighet att forma rutiner och arbetssätt på bästa vis.

Personprofil
Du har ett professionellt och affärsmässigt driv samtidigt som du sprider positiv energi och har lätt för att kommunicera med alla typer av människor. Som person är du öppen och anpassningsbar för olika kulturer och människor, du hanterar och upprätthåller relationer både internt och externt. En annan styrka du har är att leda en grupp med inspiration och engagemang, du strukturerar arbetet samt delegerar relevanta uppgifter vidare och ser till att saker blir genomförda på ett effektivt sätt.

I rollen som Teamleader är du involverad i samtliga av Eskilstunakontorets projekt. Därför söker vi dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo där du snabbt kan skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter och projekt. Då du kommer ha nästintill daglig kundkontakt är det viktigt att du är social, kommunikativ och framåt samt att du trivs i mötet med nya människor.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från projektledning med teknisk inriktning. Du har tidigare erfarenhet från att leda människor och grupper i arbete. Vidare har du har ett genuint teknikintresse och med fördel en relevant utbildning inom området. Tjänsten kräver att du kan svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Utöver dina formella arbetslivserfarenheter så värderar vi dina personliga egenskaper högt. Berätta gärna om dina styrkor och tidigare erfarenheter du tror kan komma väl till hands i en roll som Teamleader hos Novotek.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Eskilstuna

Företagspresentation
Novotek verkar inom industriell IT och digitalisering som säkrar er produktion. Vi levererar industriell IT, IIOT och Novoteks specialistkompetens. Novoteks fokus ligger på produktion, där vi arbetar inom områden som sträcker sig från tillverkande industri med bland annat bilindustri, över allmännyttiga produktionsanläggningar som VA och energi, till avancerad petrokemisk och tung processindustri.

Novotek har funnits i över trettiofem år och målet är att alltid leverera rätt lösning till varje enskild kund inom deras verksamhetsområden. Novotek utformar, implementerar, driftsätter och underhåller kunders system för produktionsstyrning och övervakning. Detta ger kunderna maximal förmåga till styrning, optimering och uppföljning av sina produktionsprocesser.

För att uppnå målen arbetar Novotek kontinuerligt med kärnvärden som kan sammanfattas i ordet CARE (Competent Agile Reliable Enthusiastic.). Läs gärna mer på www.novotek.se.

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se och Alfred Domberg på alfred.domberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Driven Teamleader till Novotek

PerformIQ