ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

EHS MANAGER TILL SHERWIN-WILLIA­MS

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

EHS MANAGER TILL SHERWIN-WILLIA­MS

Hos oss är du en del av ett framgångsrikt bolag med produkter i världsklass. Om du ser förändringar som något positivt och lockas av möjligheten att utvecklas i ett globalt företag, då kommer du att trivas enormt! I rollen som EHS Manager för Sverige arbetar du med våra svenska siter placerade i Märsta, Bellö och Nässjö, tre spännande och dynamiska produktionssiter. Följ med på vår resa!

Din vardag
I rollen bedriver du ett kontinuerligt förbättringsarbete inom miljö, hälsa och säkerhet (EHS) och leder EHS-arbetet på våra svenska siter i Märsta, Bellö och Nässjö. I ditt ansvarsområde ingår att stötta chefer och medarbetare med målsättningen att bygga en stark säkerhetskultur. Det innebär att bland annat initiera, planera, samordna och följa upp processer och aktiviteter kopplat till EHS-området. Du kommer att spendera din tid både på kontoret och ute i produktionsmiljön. Vidare så leder och initierar du EHS relaterade projekt och ser till att uppdatera chefer och medarbetare systematiskt om lagar och förordningar som påverkar verksamheten genom att tillhandahålla system, processer och verktyg.

Övriga ansvarsområden och arbetsuppgifter som ingår är att:

  • Säkerställa att siternas samtliga EHS tillstånd och certifikat är implementerade och uppdaterade enligt gällande lagar och regler
  • Genomföra inspektioner och leda arbetet vid revisioner med utgångspunkt från ISO 9001 och ISO 14001 samt för företaget interna standarder
  • Sammanställa rapporter och data kring EHS-relaterade aktiviteter
  • Leda och delta vid rotorsaksanalyser vid eventuella incidenter
  • Löpande utforma och implementera åtgärdsplaner kopplat till genomförda riskbedömningar, där du även får vara med och utbilda dina kollegor

Du rapporterar till Site Manager One Sweden och ingår i ett globalt nätverk med andra EHS/ISO/PSM Specialister inom koncernen. Denna roll är med placering på siten i Märsta eller Bellö. Du har personalansvar för två EHS-specialister som rapporterar till dig och kommer att behöva resa till övriga siter i Småland alternativt siten i Märsta cirka 30 procent av tiden.

Vem är du?
Du drivs av en fast beslutsamhet att få jobbet gjort och en vilja att arbeta ihärdigt och med entusiasm för att nå målen. Du har en vilja att ta initiativ, fatta beslut och agera därefter. Vi tror även att du drivs av en önskan att lära dig nya saker och tar till dig nya erfarenheter genom praktisk interaktion med fabriken. I arbetet med ständiga förbättringar är det viktigt att du kan ifrågasätta normer, utmana status quo i försök att driva igenom och efterleva regler och föreskrifter. Vidare så tar du dig an uppgifterna med entusiasm och agerar proaktivt för att ta itu med tveksamheter innan de blir ett verkligt problem.

Vi ser att du har:

  • Erfarenhet av en liknande roll som EHS Manager och relevant arbetslivserfarenhet på 5+ år
  • Arbetat med riskanalyser, lagstiftning, myndigheter och olika typer av projekt där säkerhet, hälsa och miljö säkerställts
  • Arbetat med ständiga förbättringar inom EHS
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område, såsom kemiteknik, maskinteknik eller miljö/risk
  • Det är meriterande om du tidigare har haft personalansvar

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. 

Om Sherwin-Williams 
Sherwin-Williams är det största färg- och beläggningsföretaget i världen. Med 18 miljarder dollar i försäljning, mer än 4 100 butiker och 140 tillverknings- och distributionscenter över hela världen. Våra 60 000 anställda över hela världen är mångsidiga, innovativa och passionerade. Med en mängd olika givande och utmanande möjligheter är Sherwin-Williams ett bra ställe att utveckla en karriär.

 

 

 

Dela detta jobb

logo
EHS MANAGER TILL SHERWIN-WILLIA­MS

Nexer Recruit