ledningsjobb.se

Vi söker en teknisk chef till det viktiga uppdraget att strategiskt utveckla såväl som operativt ansvara för teknikutveckling och automatiseringsfrågor i våra fastigheter. I rollen kommer du att vara en del av företagets ledningsgrupp.

Arbetsbeskrivning

Som teknisk chef kommer du att aktivt arbeta med att strategiskt utveckla och operativt arbeta med bolagets mål och planer avseende teknikutveckling samt ansvara för att vår fastighetsdigitalisering realiseras.

I rollen ansvarar du för att driva förändringsarbete och skapa planer avseende teknikutveckling och automatisering i våra fastigheter samt följer upp att planerna realiseras.

Du kommer vidare bland annat att ansvara för drift, utveckling och implementering avseende befintliga och nya tekniska system. Du upprättar investeringskalkyler avseende tekniska lösningar (exempelvis SCADA) och system och fungerar som sakkunnig kravställare gentemot övriga interna enheter.

För att höja kunskapen gällande installationer och energianvändning i fastighetsbeståndet leder du och medverkar i utbildningsinsatser för drifttekniker och fastighetstekniker.

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom Energi, El, VVS, Byggnadsteknik eller Fastighetsautomation. Du har gedigen erfarenhet av långsiktig fastighetsdrift, helst från både bostads- och kommersiella fastigheter samt mycket god kunskap avseende hållbarhetsfrågor, tekniska lösningar och system. Vi ser även att du har kunskap om den lagstiftning som berör verksamheten.

För att lyckas i rollen bör du ha en god pedagogisk förmåga och en kommunikativ samt lyhörd personlighet. Vi förväntar oss att du agerar med hög affärsförståelse och att du har ett strukturerat arbetssätt. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete i ledningsgrupp.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Det här är Einar Mattsson

Kontaktperson

I denna rekrytering arbetar Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB med Experis Engineering. För frågor angående tjänsten kontakta Lars Buvall, ansvarig rekryteringskonsult, på 076-1420287.

Välkommen in med din ansökan!

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning söker Teknisk chef

Ansök nu

Dela detta jobb