ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomichef Bambino Mam

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Ekonomichef Bambino Mam

Vi söker en affärsdriven Ekonomichef/Head of Operations som vill vara med på Bambino Mams tillväxtresa! Trivs du i en dynamisk miljö med hög teamkänsla där du kan göra skillnad?  Har du en förståelse för redovisning, starkt intresse för affären och är analytisk lagd? Då är det dig vi söker!

Om rollen
I rollen som Ekonomichef/Head of Operations kommer du att vara en nyckelperson i Bambino Mams fortsatta tillväxtresa och det är därför viktigt att du förutom din kunskap inom redovisning och rapportering har ett analytiskt/affärsmässigt tänk och engagemang. Du kommer både att ansvara för ekonomi och supply med personalansvar för tre medarbetare. I rollen kommer du att arbeta både operativt och strategiskt. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:

  • Kvalitetssäkra månadsbokslut och rapportera till moderbolaget i Schweiz
  • Presentera finansiell information och analyser
  • Upprätta årsredovisning och skattedeklarationer
  • Utföra analyser och utveckla controllerfunktionen
  • Vara övergripande ansvarig för att upprätta och kvalitetssäkra budget och prognos
  • Moms- och tullhantering samt valutahantering
  • Kassaflödesanalys

Effektiviseringar och förbättringar av flöden och processer kommer vara en naturlig del av din vardag. Du kommer även att ingå i ledningsgruppen och du rapporterar till VD.

Din Profil
Vi söker dig som har god kunskap och erfarenhet av svenska redovisningsregler och även har erfarenhet av controlling, gärna från ett produktbolag. Nu är du redo att ta dig an nästa utmaning där du ser dig själv som ledare i ett dynamiskt bolag med stark teamkänsla. Du kommer även att ansvara för systemen inom ditt område, ekonomi och supply, och därför har du ett intresse för system och en god kunskap i Excel.  I grunden har du en akademisk examen eller likvärdig och du är flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har arbetat med supply och har erfarenhet av Navision.

Som person är du analytisk och proaktiv. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Vidare är du prestigelös och lösningsfokuserad. Du ser möjligheterna och drivs av att kunna förändra och påverka. Du har en stark kommunikativ förmåga och en god samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande till dig
Vi tror att nyckeln till framgång är vår företagskultur – en kultur som värnar om allas välmående och bästa möjliga förutsättningar till framgång. Passion, Kommunikation, Ägandeskap, Uppskattning och Innovation är värderingar som vi vill ska känneteckna vår arbetsplats. Vi erbjuder en engagerad, dynamisk och platt organisation där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi är en relativt liten organisation och därför behöver man kunna hantera dynamik och flexibilitet för att vi framgångsrikt skall nå gemensamma mål tillsammans. Vi sitter i fina, ljusa lokaler på Gamla Brogatan 26 centralt i city och erbjuder en hybrid arbetsplats.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Bambino Mam med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se . Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att söka. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Ekonomichef Bambino Mam

Mpya Finance AB