ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomichef till Bostads AB Svedalahem samt Svedala Exploaterings AB Svedab i Svedala

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-10-20

Ansök nu

Ekonomichef till Bostads AB Svedalahem samt Svedala Exploaterings AB Svedab i Svedala

Vill du vara en del av, och ha en central funktion i en gemytlig koncern med öppet klimat och hög trivsel? Trivs du med att arbeta i en bred roll? Då är du varmt välkommen till oss! Vi söker dig som är redo att ta ekonomiavdelningen på Svedalahem till nästa nivå genom effektiviseringsarbete, att se över systemstöd och att bygga upp intern kontroll. Här ges du frihet att tillsammans med teamet bygga för framtiden. Ta chansen att medverka till kommunens framtida samhällsbyggnad.

Du blir ansvarig för en ekonomiavdelning bestående av två redovisningsekonomer. De sitter med ansvaret för varsitt bolag och ser fram emot ett nära samarbete med dig som ekonomichef. Du blir även ansvarig för två personer på kundcenter. Tjänsten är placerad på kontoret i Svedala, rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvar för årsbokslut och årsredovisning för Svedalahem, Svedab, ägarbolaget Svedala kommunhus samt de två dotterbolagen till Svedalahem och Svedab
  • Konsolidering av ovan nämnda bolag med rapportering till ägarbolaget
  • Projektuppföljning och projektredovisning
  • Intern kontroll
  • Moms och skattedeklarationer
  • Ansvar för att leda budgetprocessen, prognostisering samt uppföljning
  • Ekonomiska analyser
  • Rapportering till ledning och styrelse
  • Finansieringsfrågor t ex. investeringskalkyler, likviditetsplaner och lånehantering
  • Implementering av BI-system

Vem söker vi?

För att trivas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomichef eller i liknande roll. Det är meriterande om du arbetat inom fastighet/bygg. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och är redo att ta med dina erfarenheter och implementera i ett nytt sammanhang.

Som person är du kunnig inom ditt område och delar gärna med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt. Du är analytiskt lagd och skapar dig snabbt en överblick av vad som behöver göras samtidigt som du hela tiden jobbar för att effektivisera. Ditt IT-intresse är stort, likaså ditt affärsintresse. Du är prestigelös och van att prioritera. Att ha många kontaktytor är något du trivs med och svenska behärskar du i tal och skrift.

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Svedalahem med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

 

Dela detta jobb

Ekonomichef till Bostads AB Svedalahem samt Svedala Exploaterings AB Svedab i Svedala

Mpya Finance AB