ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomichef till Cactus Rail

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Ekonomichef till Cactus Rail

Vill du utvecklas och växa i ett spännande bolag med en härlig företagskultur? Är du en självgående och engagerad Ekonomichef som gillar att skapa struktur och driva förändring? Då kan rollen som Ekonomichef på Cactus Rail vara något för dig! Har du med dig en gedigen erfarenhet inom ekonomi och har en vilja att dels arbeta operativt och att leda ett mindre ekonomiteam, då kan detta vara något för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Ekonomichef på Cactus Rail kommer du att få en viktig roll i organisationen. Du får det övergripande ansvaret att leda och utveckla ekonomiarbetet. Du ser till att företagets ekonomi sköts på bästa sätt med god framförhållning, kontroll och optimering av ekonomiska förhållanden. Du ingår i ledningsgruppen och förser gruppen med analyser och uppdateringar av den ekonomiska utvecklingen samt stöttar dina kollegor i ekonomiska frågor.

Du är operativ och säkerställer att redovisningen samt månads- och årsbokslut för Cactus Rail är korrekt. Du rapporterar till VD, samt deltar i styrelsemöten och bistår med ekonomisk information. Som Ekonomichef har du en nyckelroll i bolaget med förväntningar att fortsätta utveckla system, processer och rutiner för ekonomifunktionen. Du är även med och driver budget och prognosprocesserna samt upprättar likviditetsprognoser och lönsamhetskalkyler. I denna roll så kommer du att få vara med på en spännande resa och ha möjlighet att vara med och påverka och bidra till resultatet.

Din profil:

Vi ser att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi samt många års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en strukturerad och analytisk person som drivs att skapa ordning och struktur i en utvecklingsbenägen organisation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person inger du förtroende och trygghet.

För att trivas i rollen som Ekonomichef bör du vara en kommunikativ och resultatorienterad person. Du har integritet och en förmåga att prata med personer på alla nivåer i organisationen både på svenska och engelska. Som person är du engagerad och trivs i en affärsnära roll samt är noggrann och duktig på att planera och prioritera. Du en driven person som motiveras av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Du har förmåga att se helheten och prioriteringar och kan kommunicera detta på ett bra sätt till varje medarbetare. Ditt ledarskap präglas av ett stort engagemang och du har ett tydligt förbättrings- och utvecklingsfokus.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Cactus Rail med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Ekonomichef till Cactus Rail

Mpya Finance AB