ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomichef till Elite Hotels i Region Stockholm

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Ekonomichef till Elite Hotels i Region Stockholm

Är du en driven, social och framåt person som gillar att ha många kontaktytor och varierade arbetsuppgifter? Kan du tänka dig att arbeta brett, med många bollar i luften och där ingen dag är den andra lik?
Elite Hotels fortsätter att växa och söker nu en person med intresse för att driva, utveckla och förbättra processer och som söker en spännande och omväxlande roll.

Arbetsbeskrivning

I din roll som ekonomichef har du ansvar för hela ekonomiprocessen i region Stockholm. Tillsammans med ett team på 7 personer ansvarar du för all redovisning på avdelningen där du till viss del även har en operativ roll. Du kommer även ha det övergripande ansvaret för analys, uppföljning och rapportering vilket även innebär att initiera och driva nya processer och projekt samt utveckla analyser för strategiska beslut.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för och stötta redovisningsavdelningen
  • Ansvar för den löpande redovisningen, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisningar
  • Ansvar för skatte- och momsdeklarationer
  • Rapportering, både intern och extern
  • Analys och uppföljning av verksamheten
  • Nära samarbete med regionchef samt stötta hotelldirektörer i beslutsfattande
  • Delta i några av hotellens ledningsgrupper och följa upp effektiviseringsprojekt

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren ekonomichef med minst 5 års erfarenhet och som har vana av att leda och utveckla både verksamheten och teamet. Du är en prestigelös person som trivs att arbeta med varierade arbetsuppgifter både operativt och med mer strategiska ekonomifrågor.

Som person är du strukturerad och noggrann samtidigt som du har lätt för att bygga relationer och drivet att vilja förbättra. Du uppskattar en företagskultur med högt i tak och är själv en social och omhändertagande person som vill utvecklas och kan utveckla teamet.

Det är av stor vikt att du är initiativtagande och van att fatta beslut och vi ser det som en merit om du har erfarenhet från branschen.

Vi erbjuder

Du erbjuds en bred och omväxlande roll med möjlighet att få påverka och utveckla affären. Du kommer att få möjlighet att ha eget ansvar för två hotell samt rapportering av hela avdelningen.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.

I denna rekryteringsprocess arbetar Elite Hotels tillsammans med Jurek Rekrytering och Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström telefon: 070 751 9343 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Elite Hotels of Sweden är med sina 32 hotell Sveriges största privatägda hotellkedja. Alla hotell är 4- eller 5-stjärniga och drivs under ledorden kvalitet, tradition och flärd. Elite Hotels driver också pubkedjan The Bishops Arms med 40 pubar, varav sju också erbjuder övernattning. Koncernen ägs av grundaren Bicky Chakraborty. Före pandemin omsatte koncernen 2,5 miljarder och visade en stabil lönsamhet. Pandemin har inneburit en stor utmaning för Elite Hotels, men vår ekonomiska ställning är stark och vi ser med tillförsikt fram emot en ny spännande fas i koncernens historia. Läs mer på www.elite.se

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomichef till Elite Hotels i Region Stockholm

Jurek