ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomichef till en industriverksamhet i en framtidsbransch.

Ort
Utgår

2022-10-22

Ansök nu

Ekonomichef till en industriverksamhet i en framtidsbransch.

Om företaget
Pyrotek är en global koncern med ca 3200 anställda i över 30 länder där Pyrotek Scandinavia AB ingår med ansvar för Norden. Vi tillverkar och säljer utrustning och material till främst aluminiumindustrin. Vi har ca 45 anställda med säte i Dals-Ed och med verksamheter i Norge och Island . Vi söker nu en ny ekonomichef som vill jobba i ett internationellt bolag med en långsiktig och stabil ägare i en bransch som är i tillväxt och som vill fortsätta utvecklas och vara en viktig del i vår framtida expansion i Norden. Du behöver ha gedigna erfarenheter och färdigheter från ekonomifunktionen i ett tillverkande och exporterande verkstadsföretag. Som vår ekonomichef har du det yttersta ansvaret för ekonomifunktionen där även delar av IT och HR ingår. För mer information om Pyrotek, besök www.pyrotek.com

Dina arbetsuppgifter
• Övergripande ansvarig för ekonomifunktionen inklusive lön, fakturering och delar av IT och HR. • Ekonomisk uppföljning av verksamhetens olika delar, produkt- och kundsegment, rörelsekapital och kassaflöde samt nyckeltal för lönsamhetsoptimering. • Säkerställa att processer och system för ekonomiavdelningen samt bolaget i stort fungerar. • Sammanställning av Månads-, kvartals- budget och investeringar • Hantera finansierings och skattefrågor, revisioner och banker. • Rådgivare till VD och övriga ledande medarbetare i affärsmässiga beslut.

Din profil
Vi söker dig som är minst högskoleutbildad ekonom med erfarenhet som ekonomichef i ett exporterande företag. Det är mycket meriterande om du har revisionsbakgrund och erfarenheter från styrning av ekonomifunktionen i ett större företag. Du har goda redovisningskunskaper i grunden och är uppdaterad när det gäller regelverk och är en mycket van användare av Excel och olika affärssystem. För att passa in hos oss och vara framgångsrik i rollen som vår ekonomichef är du en engagerad och ambitiös lagspelare som bidrager och levererar enligt förväntningarna. Du är har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att se helheten, samt att blicka framåt för att kunna förbättra strukturer och processer för verksamheten. Du är förtroendeingivande och din kommunikativa förmåga i tal och skrift är god. Som person är du trygg, och intresserad av att utveckla dig och människorna omkring dig. Du trivs i en företagskultur präglad av prestigelöshet och stort engagemang.

Om oss
Placeringsort är Dals-Ed, naturskönt belägen kommun i Dalsland med all service och med bra kommunikations möjligheter till och från Trollhättan, Uddevalla och Göteborg i söder och Strömstad och Grebbestad i väster till Halden och Åmål i norr. Möjligheter att jobba från hemma kontor finns. Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen på 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-08-15. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Ekonomichef till en industriverksamhet i en framtidsbransch.

Premier Service AB