ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomichef till Miljöcenter i Malmö AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Ekonomichef till Miljöcenter i Malmö AB

”Vi surfar på en framgångsvåg som är fantastisk”. Välkommen till bolaget som bygger för framtiden genom att utveckla sina anställda inom koncernen. Är du i början av din karriär som ekonomichef eller bara vill bli en del av en otroligt spännande koncern så har du nu chansen!

Miljöcenter, som är en del av Salix-koncernen, söker nu efter sin nästa ekonomichef. Du blir personalansvarig för en redovisningsekonom och rapporterar till VD samt blir medlem i ledningsgruppen bestående av 4 personer. Tjänsten är belägen på kontoret i Malmö och du välkomnas av en familj om 22 personer. Ja precis så, en familj.

Här möts du av ett engagerat team med miljötänk som allra högsta prioritet. Att jobba med miljövänliga produkter är såklart något som ligger även dig varmt om hjärtat, kanske till och med överst på önskelistan.

Du blir en mycket viktig business partner/bollplank till ny VD som kommer in per den 1 januari 2023 och skall vara dem som driver ledningsgruppsarbetet framåt och verksamheten i övrigt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden blir följande:

  • Ansvarig för bokslut och årsredovisning
  • Budgetarbete och uppföljning för affärsområdet
  • Rapportering till Salix Lantbruk, Skog & Trädgård
  • Konsolidering av två bolag
  • Delaktig vid förvärv
  • Personalansvar för en redovisningsekonom
  • Framtagande av styrelsematerial och föredragande på styrelsemöten 2-4 ggr/år

 Har vi fångat ditt intresse?

Vi söker efter dig som är civilekonom eller motsvarande och som har några års arbetslivserfarenhet av ovanstående uppgifter. Kanske har du en bakgrund inom revision och jobbat ett par år efter det? Som person är du hungrig och driven. Du är redo att följa med på en framgångsresa och trivs med att vara där det händer. Ditt kommunikativa sätt gör att du enkelt tar dig fram i organisationen. IT-intresset är stort och så även din analytiska förmåga och ditt affärssinne. Excel kan du på dina fem fingrar. Erfarenhet från konsolidering är meriterande men inget krav, likaså erfarenhet från personalansvar.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Miljöcenter i Malmö AB med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se.

Dela detta jobb

Ekonomichef till Miljöcenter i Malmö AB

Mpya Finance AB