ledningsjobb.se

Landernäs Marmor AB är ett företag med omfattande expertis kring sten och dess bearbetning med en modern, banbrytande produktionsanläggning. Bolaget importerar ett stort sortiment råmaterial av natursten som bearbetas efter kundens unika önskemål till ett brett utbud av produkter i granit, marmor, skiffer, kalksten samt kvartskomposit. Landernäs Marmor samarbetar främst med köksåterförsäljnare, byggfirmor och stenhuggerier. Ett privatägt företag som funnits i Lund sedan 1954 med 11 medarbetare och omsättning på drygt 20 mkr. Landernäs Marmor ingår i STENY AB, en rikstäckande kedja med 10 bolag inom natursten som totalt omsätter 180 mkr. Läs gärna mer på landernas.se och steny.se

Engagerad VD till mindre tillverkande bolag 

Vi söker en VD till Landernäs Marmor som inspireras av den spännande utmaningen att få ansvara för att driva och utveckla verksamheten med de utmaningar och möjligheter som finns både inom bolaget och på marknaden. 

Ansvarsområden
Du har ett helhetsansvar för den dagliga operativa verksamheten vilket innebär produktion, inköp och logistik samt medarbetare med ansvar för ekonomi, order, butik och IT. Du förhandlar med kunder och partners samt samarbetar med koncernbolaget STENY. Du ansvarar för attupprätta och genomföra affärsplaner samt effektivisering och rationalisering för att nå tillväxt och operativt resultat. Genom att se möjligheter, tänka nytt, inspirera och utmana driver du utvecklingen framåt. Företaget består av totalt 11 personer som du leder. Du rapporterar till ägare/styrelse.

Din Profil
Du har någon akademisk utbildning, erfarenhet som ledare i tillverkande företag, förhandlingsvana samt känner igen dig i ovan ansvarsområden. Du tycker om att driva utveckling, förbättring och effektivisering av verksamheter. Du är affärsmässig, gillar kundkontakter, har stark egen drivkraft och är trygg i dig själv. Du har överblick, arbetar strukturerat, är inspirerande och har ett tydligt sätt att kommunicera. Du har mod att driva frågor för bolagets bästa, hanterar utmaningar på ett pragmatiskt sätt och samverkan gärna för att uppnå bästa möjliga resultat.

Om du känner att du passar i beskrivningen av denna VD-tjänst, en både strategisk och operativ roll, är du mycket välkommen med din ansökan.

Placering
Lund

Kontakt
Rekryteringsansvarig; CHEFSpoolen, Sofie von Homeyer, tel. 0709-24 87 98
sofie.vonhomeyer@chefspoolen.se

Ansökan
Urval sker löpande, så ansök gärna omgående dock senast 29 september 2019

Engagerad VD till mindre tillverkande bolag

Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb