ledningsjobb.se

Sjuksköterskeenheten - Närhälsan Lerum vårdcentral
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Lerum vårdcentral är en välfungerande och populär vårdcentral mitt i centrala Lerum ca 1,5 mil öster om Göteborg. Vårdcentralen har cirka 18 000 listade patienter och har en god bemanning i samtliga yrkeskategorier.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Lerum vårdcentral: http://www.narhalsan.se/Lerumvardcentral

Om arbetet

Vår enhetschef för sjuksköterskeenheten går i pension och nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla vårdcentralen, både för patienter och framtida medarbetare!

Som enhetschef har du personal och budgetansvar över alla sjuksköterskor och distriktssköterskor. Du är underställd vårdcentralschefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp. Dina främsta arbetsuppgifter är arbetsledning, bemanningsplanering och schemaläggning samt viss ekonomiadministration. Du kommer även att tillsammans med vårdcentralschefen medverka i verksamhetens utvecklings-och förbättringsarbete. Kliniskt arbete ingår också i tjänsten.

Om dig

Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet från vårdcentralsarbete.  

Du är en person med stark personlighet och integritet som vill leda, utveckla och förbättra verksamheten mot uppsatta mål i dialog med medarbetare och patienter. Du tar beslut och initiativ, är drivande, ansvarstagande och ser till helheten. Du bidrar med ditt strategiska och analytiska tänkande för att stödja verksamheten.

Du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig tydligt och lättförståeligt. Du är bra på att lyssna, är lyhörd för andras synpunkter och har lätt för att samarbeta och hantera konflikter där de uppstår. Du är en engagerad relationsbyggare som tycker om att leda andra, du är synlig och tillgänglig för medarbetarna.

Eftersom det i tjänsten även ingår visst kliniskt sjuksköterskearbete är det en fördel om du har aktuell erfarenhet av till exempel telefonrådgivning och mottagningsarbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

Vi planerar för intervjuer 28 februari.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Lerum
Län    Västra Götalands län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/777
Kontakt    
Björn Widell, Vårdcentralchef, Tfn 0760 - 51 05 14
Facklig företrädare    
Lena Jansson, Vårdförbundet, Tfn 0738 - 42 37 73
Publicerat    2020-02-07
Sista ansökningsdag    2020-02-23

Dela detta jobb