ledningsjobb.se

Enhetschef, avdelningen boende och korttid

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Enhetschef, avdelningen boende och korttid

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande. Avdelningen för boende och korttid arbetar med bostad med särskild service för personer med funktionsnedsättning, avlastning för anhöriga och miljöombyte för brukare i form av korttidsvistelse. Inom avdelningen finns också korttidstillsyn för skolungdom.

Arbetsuppgifter

Är du en driven, tydlig och coachande ledare som vill vara med och göra skillnad? Hos oss på avdelningen för boende och korttid får du möjligheten att arbeta med engagerade medarbetare och chefskollegor. Välkommen med din ansökan! På avdelningen för boende och korttid är vi stolta över vår brukarnöjdhet samt trivsel hos medarbetarna och vi söker nu dig som vill tillföra än mer till våra fina resultat. Som vår nya enhetschef kommer du att ha personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar för ditt verksamhetsområde som består av cirka 25 medarbetare, fördelat på två till tre boenden inom ramen för LSS och bostad med särskild service. Du kommer att ansvara för att verkställa avdelningens övergripande strategiska mål samt följa upp resultatet inom ditt verksamhetsområde. Tillsammans med avdelningschefen och övriga chefskollegor driver du utvecklingen av arbetet inom avdelningen. Detta gör du bland annat genom att delta i olika utvecklingsprojekt för avdelningen. I tjänsten ingår chefsberedskap två gånger om året.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som enhetschef ser vi det som avgörande att du har en socionomexamen, examen från sociala omsorgsprogrammet eller annan som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som önskvärt att du har flerårig ledarerfarenhet. Har du erfarenhet av personer med funktionsnedsättning inom autism är det meriterande. Körkort B är ett krav. Vi ser att du är en självständig ledare som tar ansvar för att driva processer inom ditt verksamhetsområde. Du är tydlig och coachande i ditt förhållningssätt gentemot dina medarbetare och följer kontinuerligt upp verksamhetens mål. Du ska tillsammans med övriga chefer utveckla övergripande strategiska riktlinjer för avdelningen varför vi tror att du har en strategisk förmåga. Du ser hur olika delar av organisationen hänger ihop och kan utifrån det skapa tydliga mål. I vår verksamhet sätter vi alltid brukarens individuella behov i centrum och ser därför att du är en lyhörd person som verkar för en genomgående hög kvalitet genom uppföljning och tydliga verksamhetsmål. Du är också en person som kan hantera förändring och ser positivt på de möjligheter den ger. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-05-19
Ansök senast
2020-05-31

Upplysningar

 • Sandra Bengtsson
  avdelningschef, Boende o korttid
  Telefon: 035-138108
 • Sara J Westerberg
  HR-specialist
  Telefon: 0720-83 38 76
 • Noga Stefansson
  Vision
  Telefon: 035-139549
 • Sara Tuovila Larsson, SSR
  Telefon: 035-139463

Ansökan

Referensnummer
C38826 - 2020

Dela detta jobb

Enhetschef, avdelningen boende och korttid

Halmstads kommun