ledningsjobb.se

Logga

Enhetschef för mekaniskt underhåll till Käppalaförbundet

Ort
Utgår

2021-03-17

Ansök nu

Enhetschef för mekaniskt underhåll till Käppalaförbundet

Vill du arbeta med underhåll i en industri som aldrig får stå still och bidra till vårt kommande teknikskifte? Har du erfarenhet av ledarskap och drivs av att vara med och bygga en framgångsrik grupp? Då kan du vara den vi söker till Käppalaförbundet som enhetschef för mekaniskt underhåll.

Som enhetschef för mekaniskt underhåll får du möjlighet att vara med och påverka i en organisation som expanderar då Käppalaverket ställer om sin reningsprocess för att möta skärpta miljökrav. Vi erbjuder dig ett arbete i en stabil organisation med ett långsiktigt och samhällsviktigt uppdrag och som präglas av miljöfokus och teknik i framkant.

Dina arbetsuppgifter
Som chef för mekaniskt underhåll leder och fördelar du det operativa arbetet. Inom enhetens ansvarsområde ligger förebyggande och avhjälpande underhåll av Käppalaförbundets reningsanläggningar, fastigheter och fordon.

Du har personalansvar för sju medarbetare (underhållstekniker, inköpare och underhållsingenjör), men inom kort kommer enheten att växa. Nyrekryteringar planeras inom bland annat områdena fastighet, VVS och underhållsplanering. Du ansvarar för arbetet i den mekaniska verkstaden, som kommer flyttas och moderniseras. I arbetet ingår också att ha kontakt och ansvara för avtal med externt anlitad service och entreprenörer inom bland annat bygg och anläggning samt svets och smide. Som chef för mekaniskt underhåll rapporterar du till produktionschefen och ingår i produktionsavdelningens chefsgrupp på fem personer.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Att leda enhetens arbete, prioritera bland resurser samt långsiktigt förbättringsarbete.

  • Att ansvara för förebyggande och avhjälpande underhåll i förbundets anläggningar och fastigheter.

  • Arbetsmiljöansvar och ansvar för tillståndsgivning inom området.

  • Budget- och resultatansvar för enheten samt för reinvesteringar i anläggningarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbete inom industriellt underhåll, gärna från processindustri. Du besitter högskoleingenjörsutbildning och har du erfarenhet från VA-branschen är det meriterande. Vi tror att du har arbetat några år i arbetsledande position eller ansvarat för större projekt. Du har ett stort intresse och erfarenhet av förebyggande arbetsmiljöarbete. Du har god vana att arbeta med underhållssystem samt i Office-paketet. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som ledare utstrålar du ett tydligt och involverande ledarskap och har en stark drivkraft i att vilja engagera, utveckla och leda dina medarbetare. Eftersom enheten kommer få fler tjänster är det meriterande med erfarenhet av rekrytering. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du är prestigelös, kommunikativ och inspireras av förändringar. Du har lätt för att lösa problem och hantera komplexa situationer.

Att arbeta på Käppalaförbundet
Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information
I den här rekryteringen samarbetar vi med PerformIQ. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på carlhenrik.monsen@performiq.se.

Facklig representant är Tomas Pettersson som du når via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Enhetschef för mekaniskt underhåll till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet