ledningsjobb.se

Enhetschef till äldreboende i Hallstavik

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Enhetschef till äldreboende i Hallstavik

Om oss
Kristinagården är ett vård och omsorgsboende i Hallstavik och har 46 st boende, några är korttidsplatser, samt en dagverksamhet för dementa. Boendet ingår i verksamhetsområdet Vård- och omsorgsboenden, med 10 övriga boenden vilka är belägna i hela kommunen. Totalt har vi ca 400 kunder. Vi är drygt 500 medarbetare och 200 vikarier. I området ingår även paramedicinare och sjuksköterskor. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Vård- och omsorgsboende tillsammans med övriga 10 kollegor som träffas varje vecka.

Vi arbetar med kvalitetssystem som senior alert, BPSD, genomförandeplaner/IBIC. Vi arbetar i ett elektroniskt HSL och SOL system- APPVA.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Enhetschefen ansvarar för de mål och förbättringsarbeten som är framtagna utifrån vår verksamhetsplan och ska företräda Vårdbolaget TioHundra AB med dess vision, värderingar och mål. Uppdraget omfattar även ett arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar, samt administrativa uppgifter som personalschema, fakturahantering och statistik.
Enhetschefen ska leda enheten i enlighet med gällande lagstiftning inom området och rapportera direkt till verksamhetschefen. I nuläget finns det administrativt stöd på enheten i det vardagliga arbetet.
 
Om dig
Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med våra kunniga och kompetenta medarbetare. Vi söker dig som ser tema arbete som en viktigt del, både på Kristinagården men även i en ledningsgrupp.
Du tycker att det är roligt att vara chef och vara en god förebild. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.
Vi söker dig med högskole-/universitetsutbildning med lämplig inriktning och som besitter goda chefs- och ledaregenskaper. Du ska vara intresserad av att utveckla verksamhetsområdet, ha en förmåga att se möjligheter, vara drivande och ha ett stort engagemang. Du har en förmåga att skapa delaktighet och lyfta fram den enskilde medarbetarens kompetens.
Då enhetschefen är den person som är enhetens ansikte utåt krävs att du har lätt för att kommunicera. Vi värdesätter att du kan entusiasmera och stödja dina medarbetare. Du är positiv och har en god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet
Erfarenhet krävs.
Flytta till Roslagen med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola, barnomsorg och liknande. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av Norrtäljes största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Låt oss veta om du är intresserad!

Dela detta jobb

Enhetschef till äldreboende i Hallstavik

Tiohundra AB