ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Enhetschef till Barn- och ungdomsavdelningen Östersunds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Enhetschef till Barn- och ungdomsavdelningen Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens Barn- och ungdomsavdelning och Lekterapi? Hos oss har vi ett positivt förändringsklimat, ambitioner och resurser för att verkligen kunna göra skillnad! 

Vid Barn- och ungdomsavdelningen vårdas främst barn och ungdomar med barnmedicinska, kirurgiska och ortopediska diagnoser, men även barn och ungdomar som hör bl a till Öron-näsa-halsmottagningen, Ögonmottagningen och Barn- och ungdomspsykiatri.
Här arbetar barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, barnsköterskor, undersköterska med barninriktning och lekterapeut. Det gör vi tillsammans med ansvariga barnläkare, läkare, kurator, dietister, sjukgymnast och barnpsykolog. 

Barn- och ungdomsavdelningen ingår i Område barn- och ungdomsmedicin som också består av neonatalavdelning, barnmottagning, dagvård samt läkaravdelning.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschef och ingår i områdets ledningsgrupp. 

I ditt uppdrag ingår att leda arbetet för Barn- och ungdomsavdelningens inklusive Lekterapins medarbetare med fokus på kvalitet, produktion, tillgänglighet och patientsäkerhet. Du förhåller dig till både regionövergripande mål och enhetens egna mål. 

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för verksamhet, ekonomi och personal avseende planering och uppföljning. Du förväntas arbeta i nära samarbete med chefskollegor, ledningssjuksköterskor, verksamhetsutvecklare och läkare med medicinskt ledningsuppdrag för verksamheten liksom läkare med medicinskt ledningsansvar för området. I arbetet ingår även kontakter med övriga verksamheter i Region Jämtland Härjedalen såväl som externa samarbetspartners. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning som arbetsgivaren finner relevant för området. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hälso- och sjukvård, helst inom barn- och ungdomsmedicin. Vi värdesätter även erfarenhet av chefs- och ledarskap liksom erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete. 

Du tycker om att arbeta resultatinriktat och har förmåga att fatta beslut. Du skapar förutsättningar för ett gott samarbete såväl inom den egna verksamheten som med övriga intressenter. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat genom samverkan, delaktighet och kommunikation. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. 

I ledningsgruppen förväntas du se till helheten och är engagerad i områdets strategiska frågor. Du har kreativa idéer och vågar tänka i nya banor. Du bör även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Region Jämtland Härjedalen erbjuder chefsutvecklingsprogram utifrån dina behov och förutsättningar. 

Andra uppgifter

Du kommer att tillsvidareanställas i din grundprofession med ett chefsförordnande som är tidsbegränsat under fyra år, med möjlighet till förlängning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning: 

Kontaktpersoner

Namn: Lars Westergren
Verksamhetschef Barn- och ungdomsmedicin
Telefon: 
Email: lars.westergren@regionjh.se
Namn: Pär Källstrand
Enhetschef Barn- och ungdomsavdelningen
Telefon: 
Email: par.kallstrand@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Tina Jonsson
Vårdförbundet
Telefon: 063-153108
Email: tina.jonsson@regionjh.se
Namn: Anita Boström
Kommunal
Telefon: 063-15 43 72
Email: anita.bostrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/603/2022
Sista ansökningsdag: 2022-08-28

 

Dela detta jobb

Enhetschef till Barn- och ungdomsavdelningen Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård