ledningsjobb.se

logga

Enhetschef till enheten för externa relationer

Ort
Utgår

2021-09-24

Ansök nu

Enhetschef till enheten för externa relationer

Till avdelningen för marknad och kommunikation, enheten för externa relationer, söker PRV nu en enhetschef. Enheten ansvarar för PRV:s kunskapshöjande uppdrag. Syftet är att öka Sveriges konkurrenskraft genom att få näringsliv och akademi att bättre tillvarata immateriella tillgångar. Enheten arbetar även med ett flertal internationella projekt inom EU och de Europeiska immaterialrättsmyndigheterna.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du personalansvar samt budget- och verksamhetsansvar för enhetens samlade verksamhet. I din roll utvecklar du enheten i linje med PRV:s mål och uppdrag, att öka kunskapen i samhället om de immateriella tillgångarnas värde.

Arbetet innebär också att tillsammans med enheten utveckla samarbeten mellan PRV och relevanta delar i näringslivet för att uppnå ökad kännedom och kunskap om de immateriella tillgångarnas värde. Kund- och intressentfokus är ledordet.

Du rapporterar till avdelningschefen för Marknads- och i kommunikationsavdelningen och är en viktig representant i avdelningens ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • akademisk utbildning, eller motsvarande

  • flera års erfarenhet av ledarskap med personalansvar

  • generell kunskap om värdet av immateriella tillgångar

  • goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av utvecklingsarbete. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta mot näringslivets olika aktörer. Även arbete med utbildande och kunskapshöjande insatser mot näringslivet är en merit. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är trygg i din roll som chef och ledare. Som ledare är du driven, prestigelös och förtroendeingivande. För att lyckas i rollen krävs även en god samarbetsförmåga.

Givetvis delar du våra värderingar: omvärldsfokus, framåtanda och engagemang!

PRV erbjuder

Förutom att erbjuda ett intressant, utmanande och självständigt arbete erbjuder vi också trevliga kollegor, bra stämning och fina lokaler i centrala Stockholm.

Läs mer om oss och se vilka du kommer att jobba med på https://www.linkedin.com/company/prv/

På vår webbplats kan du läsa mer om hur det är att arbeta på PRV: http://www.prv.se/jobb

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning.

PRV är ISO-certifierat enligt ISO 9001:2015, detta innebär att chefer vid myndigheten ska säkerställa att verksamhetsprocesserna alltid drivs med kundfokus, dvs. tillämpa och utveckla kvalitetsledningssystemet.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan innehållande ett personligt brev samt CV senast den 24e september.

Du ansöker direkt via vår webbplats.

För mer information är du välkommen att kontakta avdelningschef Margareta Ternell. Vid frågor om anställningsvillkor kontakta HR-specialist Malin Karlsson. Fackliga representanter är Carolina Gomez Lagerlöf (Saco-S) och Håkan Bodin (ST). Alla kontaktpersoner nås via vår växel på telefon 08-782 28 00.

(Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringkanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.)

 

Dela detta jobb

logga
Enhetschef till enheten för externa relationer

Patent- och registreringsverket - PRV