ledningsjobb.se

logga

Enhetschef till expansiva och familjära Abello Hemtjänst AB

Ansök nu

Enhetschef till expansiva och familjära Abello Hemtjänst AB

Abello Hemtjänst AB är en pålitlig hemtjänst som ger stöd enligt biståndsbeslut från kommunen. Utöver hemtjänst levererar vi hemsjukvård och hushållsnära tjänster. Vi tror i grunden att privata alternativ stärker valfriheten och ger dig möjlighet att få den aktör som passar dina behov bäst. Vi vill med Abello ge människor möjlighet att få en kvalitetsinriktad hemtjänst och hemsjukvård. På så sätt kan vi bidra och skapa förutsättningar för en hög livskvalitet, långt framåt. Därför erbjuder vi också hushållsnära tjänster som extra hjälp i vardagen.

Din roll

Som vår nya Enhetschef blir du en av ett team om tre Enhetschefer som har huvudansvaret för det operativa arbetet i var sin verksamhet/kommun. I nuläget har vi en Enhetschef i Lund/Staffanstorp och en i Landskrona. P.g.a. fortsatt tillväxt söker vi nu en duktig Enhetschef som kan ta över ansvaret för verksamheten i Staffanstorp så att personen som idag ansvarar för Lund och Staffanstorp kan fokusera på enbart Lund. I skrivande stund har vi 55 kunder i Staffanstorp och cirka 30 medarbetare med varierande tjänstgöringsgrad. I din roll som Enhetschef är ditt huvudsakliga fokus att få verksamheten att flyta smidigt. Du verkar för att leverera hög kvalitet mot kunder och myndigheter samtidigt som du genom ett hjärtligt, engagerat och tydligt ledarskap skapar engagemang och arbetsglädje hos din personal.

Om dig

Vi söker dig med god erfarenhet av såväl ledarskap som vårdsektorn. Du trivs som bäst där du får möjlighet att arbeta nära såväl medarbetarna som kunderna. Du är van att axla ansvar och att agera självgående samtidigt som du är prestigelös och flexibel i de tillfällen du behöver vara hands on för att säkerställa att kunden får maximal service. Du är en engagerad, tillgänglig och empatisk chef som genom närvaro och tydlig kommunikation skapar trygghet hos dina medarbetare.  Då din roll som Enhetschef är bred samtidigt som du har stora kontaktytor så vi söker dig som gillar att ha varierande arbetsdagar och är duktig på att prioritera.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av ledande roller inom vårdsektorn

  • Adekvat eftergymnasial utbildning – ex. sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut, silviasyster etc.

  • Körkort (Behörighet B)

  • God talad och skriftlig svenska

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill och kan bidra till att göra oss och våra tjänster bättre och på så sätt lägga grunden till vår fortsatta expansion. Vi är ett familjärt bolag där alla syns och får komma till tals – vi arbetar mot gemensamma mål! I takt med Abellos fortsatta tillväxt finns goda förutsättningar för dig att växa i takt med bolaget.  

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; 
bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227.

Dela detta jobb

logga
Enhetschef till expansiva och familjära Abello Hemtjänst AB

Roi Rekrytering Sverige AB