ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

ENHETSCHEF TILL OPTIMERAS BUTIK I VÄRNAMO

Ort
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

ENHETSCHEF TILL OPTIMERAS BUTIK I VÄRNAMO

Har du ett starkt intresse och passion för bygg och tycker att det är inspirerande att leda och utveckla verksamhet och människor? Till oss kommer kunder som har projekt i gång och söker efter våra kvalitativa produkter, men också för att få hjälp med vad de behöver – eller tips och råd! Vi söker en erfaren ledare för att driva vår butik och vår kompetenta personal framåt. Detta är rollen för dig som drivs av försäljning, ledarskap, bygg och god service!

Lokalisering: Vår butik i Värnamo

I ROLLEN SOM ENHETSCHEF…

får du leda ett trevligt, engagerat och kunnigt team om 8 medarbetare, där du ansvarar för enhetens resultat, arbetsmiljö och säkerhet, samt för att planera, leda, inspirera, engagera, stötta, coacha och följa upp dina medarbetare. Utöver att leda personal, kommer du själv att ha en viktig roll genom att skapa struktur och goda förutsättningar för dina kollegor samt vara god inspiratör och initiativtagare för att utveckla nya relationer med kunder, nätverk och samarbetspartners..

Som resultatansvarig enhetschef ansvarar du för enhetens försäljning, där lokala och regionala proffsbyggare är dina samarbetspartners. De flesta av våra kunder i Värnamo-regionen är de mindre byggbolagen, och vi värderar relationerna med våra kunder högt.

I rollen som enhetschef så är du ansvarig för att butiken alltid är bemannad och kan möta våra kunders behov. Vi har öppet vardagar och stängt på helgen. Med ett tydligt mål om god service och hög kundnöjdhet, hjälper och stöttar vi varandra som ett starkt team. Tillsammans med de andra butikerna i Småland är laguppställningen bra, bred och stark. Vi på Optimera ger våra medarbetare mycket stöttning internt, och hjälp finns alltid att få. Här bryr vi oss om vår personal och önskar att du gör detsamma!

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN SOM ENHETSCHEF…

har du främst en personlighet som innebär goda ledaregenskaper. Vi ser också att du har kunskap och intresse för byggbranschen och därmed en förståelse för våra kunders behov och köpprocess. Har du direkt erfarenhet från byggbranschen är det ett plus.

I rollen som enhetschef stöttar du hela teamet i att leva efter Optimeras värderingar: personligt – tryggt – enkelt samt att ett gott arbetsklimat och kundengagemang efterlevs. Vi ser därför att du är modig, tydlig, nyfiken, social och en god relationsbyggare. Vidare är du proaktiv, framåtinriktad och inte rädd för att fatta beslut. Inte nog med att du inte är rädd för att fatta beslut, du får energi från att driva, fatta beslut och sätta riktning mot framgångsrika resultat!

OPTIMERA I VÄRNAMO…

är en del av Optimera Svenska AB, som är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 66 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

I denna roll arbetar du på en trygg arbetsplats, med starka ägare och sunda värderingar – ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder. Du får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, välplanerade enheter, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet

Vill du veta med om oss, besök https://www.optimera.se/bygghandel/proffs/om-optimera

FÖR ATT SÖKA ROLLEN…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 29/5, 2022. Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar Optimera med Roi Rekrytering. Vid frågor om processen vänligen kontakta rekryteringskonsult Jonas Bågeman på jonas.bageman@roirekrytering.se.

För frågor kring tjänster, kontakta regionchef Mikael Björsing Bengtsson, tfn 040 – 38 18 15, e-post  mikael.b.bengtsson@optimera.se.

Anställning hos: Optimera

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

SGDS GRUPPEN ERBJUDER

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

Dela detta jobb

logga
ENHETSCHEF TILL OPTIMERAS BUTIK I VÄRNAMO

Roi Rekrytering Sverige AB