ledningsjobb.se

Erfaren Projekt och Byggledare

Ort
Kategorier
Utgår

2018-06-29

Ansök nu

Erfaren Projekt och Byggledare

Erfaren Projekt och Byggledare

Rejlers i Norrköping/Linköping söker medarbetare till vår nystartade Buildinggrupp. Verksamheten omfattar projekt-, projekterings- och byggledning samt även installationssamordning.Vi söker dig med goda marknadskontakter som drivs av nyfikenhet och engagemang samt vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är självgående, drivande, målfokuserad och affärsinriktad. Vidare har du en öppen attityd, lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och stärka såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Vi erbjuder

Du kommer att få ta ett eget ansvar med att leda och driva projekt samt möjlighet att utveckla ditt ledarskap. Det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare som trivs med att kombinera arbete på kontoret med att vara ute hos kund. Våra fyra värdeord Pålitlig, Framgångsrik, Personlig och Hälsosam är viktiga för oss, så det är viktigt att framtida medarbetare instämmer med dem. Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter varje medarbetares utveckling, både individuellt och professionellt. Rejlers strävar även efter en jämnare könsfördelning samt en breddning av medarbetarstaben avseende kulturell och etniskt bakgrund. 

Vi söker

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av projektledning, projekteringsledning och byggledning i olika typer av uppdrag kopplat till bygg- och anläggning. Tidigare erfarenhet från byggbranschen, exempelvis som arbetschef, entreprenadingenjör eller platschef hos entreprenör alternativt projekt- eller byggledare hos konsult eller byggherre. Om du har rätt kompetens och intresse kommer det även finnas möjlighet att arbeta med besiktningar, kontrollansvar enligt PBL samt byggarbetsmiljösamordning. Vi tror att du är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt innehav av B-körkort är krav. Vill du utveckla dig själv med nya utmaningar och bidra till vår framtida utveckling? Tveka inte att kontakta oss, det kanske är här ditt drömjobb finns. Vi är i en expansiv fas med målet utveckla och utöka verksamheten för Building. Det innebär att vi har en spännande och utmanade resa framför oss. Vill du vara en del av den är du välkommen med din ansökan! 

Det lilla extra

Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. Rejlers sätter människan i fokus och strävar efter att varje medarbetare utvecklas, både individuellt och professionellt. Rejlers strävar efter en jämnare könsfördelning samt en breddning av sammansättningen ur ett kulturellt och etniskt perspektiv. Läs mer på vår hemsida om hur det är att arbeta på Rejlers.

Grönklittsstafetten, Ride of Hope, Blodomloppet - tre motionslopp där du kan träffa många av dina framtida arbetskamrater. Vi gillar att tävla och uppmuntras att våga ta plats. Vi får år efter år höga siffror när vi mäter kundnöjdhet och det ser likadant ut när vi mäter hur nöjda våra medarbetare är. Vår koncernchef Peter Rejler lever som han lär och har bland annat fått utmärkelsen European CEO of the year och Årets hälsobefrämjande chef. Hälsosam är ett av våra ledord. Vi tror det gör oss framgångsrika.

Dela detta jobb

Erfaren Projekt och Byggledare

Rejlers Sverige AB