ledningsjobb.se

Euro Accidents sjukvårdsförsäkring har ofta varit först ut med nya vård- och behandlingsalternativ genom åren. Vi är nu inne i en intensiv utvecklingsfas som företag och söker en produktchef som ska fortsätta ta försäkringen framåt efter interna och externa förutsättningar.

Vi söker en ny produktchef för vår sjukvårdsförsäkring när vår nuvarande chef, Therese Leijonhufvud, går vidare i en annan roll inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Som produktchef hos oss fortsätter du att driva utvecklingen av sjukvårdsförsäkringen framåt med ett tydligt fokus på målen i vår produkt- och verksamhetsplan.

Du är en del av vår produktavdelning med ytterligare tre produktchefer och medarbetare inom projektledning, prissättning, vårdgivarnätverk och produktsupport. Totalt arbetar ett 15-tal medarbetare på avdelningen i Stockholm och Växjö.

Tillsammans med sälj-, skade- och IT-avdelningen ansvarar du och avdelningen för att ta fram en årlig produktplan med utgångspunkt från mål och strategier i företagets verksamhetsplan och att se till att genomföra planen. Vi är också inne i ett intensivt utvecklingsskede som organisation, vilket påverkar processer, arbetssätt, systemstöd, rapportering och regelefterlevnad i hela företaget.

Du arbetar också nära både sälj- och skadeavdelningen i ditt dagliga arbete för att våra produkter ska vara konkurrenskraftiga, kundvänliga, lönsamma och smidiga att skadereglera.

I rollen som produktchef har du ansvar för omvärldsbevakning inom ditt produktområde och för att utbilda och informera medarbetare på företaget om produkten. Du representerar även Euro Accident i externa samarbeten och i kontakt med medierna.

Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du är en driven, självständig och strukturerad person med stor potential och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Du är också nyfiken och lyhörd med en förmåga att se och hitta nya utvecklingsmöjligheter som möter marknadens behov.

Du har en högskoleutbildning och minst tre års erfarenhet av att utveckla försäkringsprodukter för den svenska eller nordiska marknaden. Branschutbildning, erfarenhet från de nordiska marknaderna samt erfarenhet från sjukvårdsyrket är meriterande.

Om din arbetsplats
Du är placerad på Euro Accidents kontor på Svärdvägen 3 A, vid Mörby Centrum i Danderyd.

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.
 
Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.
 
Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.
 
Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2019. Skicka in ansökan via kontaktformuläret nedan där du väljer att du är Intresserad av arbetsplatsen Euro Accident och att ärendet gäller Jobbansökan.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Rylander, Chef Produkt, på telefon 070 510 93 90 eller via e-post maria.rylander@euroaccident.com.

Personuppgiftslagen
Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Euro Accident och kommer inte att lämnas ut till andra bolag än till rekryteringsfirmor som Euro Accident samarbetar med.

Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Euro Accident genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras.

Logga

Euro Accident söker en målinriktad Produktchef Sjukvård med stor potential

Företag Euro Accident
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb