ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Facility Manager till Sodexo

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-03

Ansök nu

Facility Manager till Sodexo

Lockas du av möjligheten att leda och utveckla driftverksamhet i nära samarbete med kund? Vi söker nu en driven och engagerad Facility Manager till Sodexos AstraZeneca-konto i Södertälje.

Om tjänsten

Sodexo är ett ledande globalt bolag som erbjuder integrerade servicetjänster och vars mission är att bidra till ökad livskvalitet. Företaget grundades 1966 och är idag världsledande inom Quality of Life Services, med närvaro i 67 länder.

Vi söker nu en driven och engagerad Facility Manager till Sodexos AstraZeneca-konto i Södertälje, som ska ansvara för att tillsammans med medarbetare och kund säkerställa fortsatt hög kvalitet och utveckling av verksamheten.

I rollen som Facility Manager på AstraZeneca-kontraktet i Södertälje är ditt uppdrag att leda driftteamet bestående av 250 anställda för att säkerställa befintlig verksamhet samt identifiera innovativa och digitala affärslösningar i nära partnerskap med kund. Du kommer ansvara för att leverera Sodexos vision: Quality of Life för de 5000 AstraZeneca-anställda som jobbar på anläggningen. Detta är en nyckelposition för den fortsatta framgången i företaget.

Du erbjuds

• En affärsmässig roll på ett globalt bolag som gör skillnad

• En nyckelfunktion i Sodexos ledningsgrupp på AstraZeneca-siten med möjlighet att påverka och utveckla verksamheten

• Ett ledaruppdrag i en värderingsstyrd organisation med goda utvecklingsmöjligheter

Arbetsuppgifter

Som Facility Manager på Sodexo rapporterar du direkt till Account Director och leder 11 arbetsledare med ansvar för olika områden som stöttar dig i ditt dagliga arbete. Du kommer att ansvara för att operativt driva och utveckla verksamheten framåt utifrån strategiska mål som är uppsatta tillsammans med kund.

Du kommer också att:

• Leda ett driftteam bestående av ca. 250 personer för att säkerställa att processer följs och utveckla vårt kvalitativa arbete

• Identifiera utvecklingsområden och engagera medarbetare att tillsammans jobba mot uppsatta mål

• Jobba i nära samarbete med kund och tillsammans implementera vision och strategi för långsiktigt hållbara mål

• Säkerställa att initiativ och nya erbjudanden baseras på djup kunskap om kundernas behov och leverera KPI-målen inom ditt ansvarsområde

Vi söker dig som

För att lyckas i denna roll bör du vara en erfaren ledare som drivs av engagemang för affären och att utveckla denna. Du är duktig på att leda och engagera andra, samt att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare. Som person är du affärsinriktad, proaktiv, pragmatisk och samarbetsvillig. Genom ditt innovativa tänkande kan du föreslå och implementera digitala strategier och lösningar för att möta AstraZenecas affärsutveckling samt skapa ett effektivt partnerskap med gemensamma mål.

Utöver detta ser vi gärna att du har:

• Relevant akademisk utbildning eller erfarenhet från liknande roll

• +5 års erfarenhet från strategiskt och operativt ledarskap, gärna inom Facility Management eller liknande bransch

• Erfarenhet av att arbeta kundfokuserat, identifiera behov och leverera lösningar utifrån dessa

• God affärsförståelse och vana att jobba långsiktigt med att identifiera och utveckla affärsmöjligheter.

• Obehindrad i tal och skrift i svenska och engelska

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av att ha jobbat med leanbaserat ledarskap

Övrig information

Start: Flexibelt, med hänsyn till din uppsägningstid Omfattning: Heltid Placering: Södertälje Rekryteringsprocessen hanteras av AW Executive Search och Sodexos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av vår konsult Charlotte Runsbech, charlotte.runsbech@awexecutivesearch.se, 073 644 61 66. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Sodexo grundades 1966 av fransmannen Pierre Bellon. Med några tusen franska francs i fickan och stark entreprenörsanda etablerade han ett litet serviceföretag som levererar mat till företagspersonalen i sin hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av de största arbetsgivarna i världen med verksamhet i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services, med kunder inom både privat och offentlig sektor. Vi erbjuder integrerade tjänster inom anläggningshantering: arbetsplatstjänster, städning, mattjänster och verktygs- och konferensmöjligheter. Vi bidrar till medarbetarnas välbefinnande, effektiviserar verksamheten och säkerställer att alla viktiga servicefunktioner fungerar inom företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt engagemang för hållbarhet, utveckling av våra anställda och främjande av mångfald är allmänt känt runt om i världen. Vi har också fått några prestigefyllda utmärkelser inom dessa områden under åren.

Våra nordiska intäkter är 633 miljoner euro och vi har 10 000 anställda. Detta gör oss till ett av de ledande nordiska företagen inom Service Management.

Sodexos segment Corporate Services erbjuder tjänster på arbetsplatsen som förbättrar medarbetarnas livskvalitet och påverkar organisationens resultat positivt. Sedan 2012 levererar Sodexo IFM-tjänster på

AstraZenecas siter i Södertälje och Göteborg. Uppdraget ingår i ett GSA (Global Strategic Account).

Dela detta jobb

Facility Manager till Sodexo

Academic Work