ledningsjobb.se

Fastighetschef

Företag Arjeplogs kommun
Ort
Utgår

2019-07-24

Ansök nu

Fastighetschef

Arjeplog Sveriges största fjällnära skärgård.

Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken. Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig, förutom trevligt arbetslag, kostnadsfri tillgång till sim- och motionshall samt en timmes friskvård per vecka på arbetstid. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.
Läs mer på vår hemsida: www.arjeplog.se

Arjeplogs kommun söker fastighetschef för tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning
Som fastighetschef ansvarar du för fastighetsenheten som förvaltar kommunens samlade fastighetsbestånd. Inom fastighetsbeståndet finns lokaler för skolor och förskolor, äldreomsorg, kontor, idrottsanläggningar och muséer. Du ansvarar för fastighetsförvaltning med långsiktig underhållsplanering. Du planerar och upphandlar entreprenader vid ny-, om-, och tillbyggnader i fastighetsbeståndet. Du har personalansvar som idag omfattar ett antal fastighetsskötare.

Kvalifikationer
Du är en tydlig men ändå flexibel ledare som tycker om att jobba i grupp men samtidigt är van att ta egna initiativ och driva egna projekt. Du är ansvarsfull, social och serviceinriktad med en hög samarbetsförmåga.
Du bör ha en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot fastigheter/bygg eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har ett ekonomiskt sinne med kunskaper inom fastighetsekonomi samt har erfarenhet av budgetarbete. Erfarenhet från ledande arbete i en politiskt styrd organisation ses som meriterande.

Tillträde snarast, enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad 100 %

Varaktighet tillsvidare

Provanställning kan komma att tillämpas

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Fastighetschef

Arjeplogs kommun