ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Finance Manager till Trelleborg AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Finance Manager till Trelleborg AB

Detta är en möjlighet för dig som lockas av att arbeta och utvecklas i ett börsnoterat, framgångsrikt, internationellt bolag och vara en del av ett härligt team.

Vi söker en kommunikativ person med goda ledaregenskaper och intresse för komplexa redovisningsfrågor. Du är intresserad av att arbeta i en operativ och strategisk nyckelposition med stort ansvar. Som Finance Manager hanterar du och dina medarbetare löpande redovisning, avancerade redovisningsfrågor och rapportering för flera bolag inom Trelleborgskoncernen.

Tillsammans med dina 4 medarbetare ansvarar ni för att bolagens redovisning lever upp till såväl interna behov och riktlinjer som externa lagar och krav. Ni är placerade på huvudkontoret i Trelleborg. Du kommer att rapportera till Fredrik, Director Trelleborg Finance Service, som är en erfaren och engagerad ledare. Fredrik kommer ge dig det stöd du behöver och ett starkt mandat och förtroende för att kunna leverera det du utlovat.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Personalansvar

 • Leda och utveckla teamet

 • Leda det dagliga arbetet

 • Säkerställa effektiva processer och god intern kontroll

 • Leverans av externa och interna rapporter

 • Kostnadsuppföljning av bolagen

 • Redovisning, bokslut och rapportering

 • Kund- och leverantörsreskontra

 • Betalningar

 • Skatt, moms

 • Kontakt med revisorer

Vem söker vi?
Vi söker dig som är civilekonom med gedigen redovisningserfarenhet. För att lyckas i tjänsten bör du ha flerårig erfarenhet av redovisning och rapportering i en IFRS koncern och kan till exempel ha en bakgrund som redovisningschef eller revisor. Du är en hands-on person med goda ledaregenskaper som tycker om att se människor växa och utvecklas. Dina Excel-kunskaper är mycket goda. Har du dessutom arbetat i ett större ERP-system ser vi det som ett plus.

Du är noggrann, analytisk och duktig på att planera och prioritera. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta nära dina kollegor och som är duktig på att kommunicera med beslutsfattare inom olika delar av en organisation.

Välkommen att gå in på bolagets karriärsida där du kan läsa mer om värderingar och hur det är att arbeta inom Trelleborgkoncernen, https://www.trelleborg.com/sv-se/karriar

Trelleborgs B-aktie är sedan 1964 noterad på Nasdaq Stockholm och på börsens storbolagslista, Large Cap.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Trelleborg AB med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703–755075.

Dela detta jobb

Finance Manager till Trelleborg AB

Mpya Finance AB