ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Förbättringsledare till Enertech AB i Ljungby

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Förbättringsledare till Enertech AB i Ljungby


Välkommen till Enertech! Vi är ett svenskt bolag i internationell toppklass. I Ljungby, mitt i de småländska skogarna, hittar du vårt huvudkontor och vår fabrik. De första värmeprodukterna utvecklade vi redan 1923 och det är med närmare hundra års samlad erfarenhet som vi nu tar steget vidare till nästa generations värmepumpar och innovativa lösningar.
Med kunskap och handling skapar vi förutsättningar för en hållbar och bättre värld.


Till vårt trevliga kundföretag Enertech i Ljungby söker vi en Förbättringsledare!

Vi är inne i en spännande fas och behöver nu förstärka med nya kollegor på vår kvalitetsavdelning. Vi söker därför en Förbättringsledare med ansvar för att vidareutveckla och driva vårt förbättringsarbete.

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet och samtidigt bidra till en hållbar framtid? För rätt person kan vi erbjuda en utmanande tjänst i ett spännande företag med korta beslutsvägar, hög puls och allt under ett tak.

I rollen som Förbättringsledare driver och utvecklar du vårt förbättringsarbete genom lean- och Six Sigmametodiken. Din viktigaste uppgift blir att stödja, följa upp förbättringsportföljen, projekt mot uppsatta mål, strategiska initiativ och driva övergripande problemlösningar och förbättringsprojekt.

Du kommer att arbeta tvärfunktionellt som både kravställare och support till vår organisation. Vi erbjuder en omväxlande vardag med ett varierande innehåll av arbetsuppgifter och att vara med på vår tillväxtresa. Läs gärna mer om oss på www.enertech.se

Din profil
Du som antar denna utmaning har troligen en eftergymnasial utbildning inom relevant område, meriterande är om du genomgått en Blackbeltutbildning. Utöver din teoretiska bakgrund har du dokumenterade ledaregenskaper och god förmåga att motivera och coacha medarbetare i olika delar av organisationen. Vidare är du van att:
 

  • Driva projekt och har ett stort intresse och engagemang för förändrings- och förbättringsarbete sett över hela verksamheten.

  • Underhålla och utveckla det goda samarbetet inom organisationen med direktrapportering till kvalitets- och miljöchefen.

  • Insamling, analys och presentation av data till hela organisationen.

  • Utbilda, stötta och coacha personalen och gruppchefer i deras kontinuerliga arbete samt tillhandahålla organisationen med de verktyg och den struktur som är nödvändiga för att nå framgång i arbetet.


Vad erbjuder vi?
Energisektorn har ständigt ökande krav på högre effektivitet, minimal miljöpåverkan samt kvalitativa produkter. En utmaning som Enertech AB tagit på allvar och något som driver oss framåt.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och därmed utvecklas tillsammans med varandra. Med våra svensktillverkade produkter av hög kvalitet ges du alla möjligheter att få arbeta i en bransch som står inför sin största omställningsresa någonsin. 

Tillsammans med en stark koncern och hängivna medarbetare ges rätt person möjligheten att komma in i en spännande tillväxtresa. Vi har vårt huvudkontor i de småländska skogarna och mer specifikt i Ljungby.

Uppdraget är en direktrekrytering till Enertech AB i Ljungby!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 20 november.  

Dela detta jobb

logo
Förbättringsledare till Enertech AB i Ljungby

Empleo