ledningsjobb.se

Försäljningschef - Spara och Placera

Ansök nu

Försäljningschef - Spara och Placera

Vill du vara med och bygga upp vårt nya Affärsområde Hälsa och Spara? 

Som ett led i att uppnå målen i vår strategiska plan skapar vi ett nytt Affärsområde; Hälsa och Spara. Ett av våra tillväxtområden är Spara. Vi har ambitiösa planer och söker nu dig! 

Vår vision är att skapa en tryggare vardag och en framtid fylld av möjligheter, därför vill vi ta nästa steg i vår sparaffär. Är du som ledare riktigt vass på att hitta affärsmöjligheter, driva utveckling, coacha och skapa förutsättningar för dina medarbetare att prestera och må bra på jobbet? Har du modet, integriteten och viljan att ta dig an vår utvecklingsresa och tillsammans med dina medarbetare nå nya affärsmöjligheter och leverera kundmöten i världsklass?

Om jobbet
Affärsområde Hälsa och Spara är vårt nyaste affärsområde, du får här möjligheten att utveckla arbetssätt och affär. Du ska driva utvecklingen och ha produktansvar och samtidigt skapa förutsättningar för att dina medarbetare ska kunna prestera och må bra på jobbet.  Då vi jobbar på en marknad i ständig förändring måste vi tänka nytt och se hur vi kan jobba för att göra det svåra enkelt för varandra och för våra kunder.

Som chef leder en grupp med i dagsläget 6 medarbetare som är placerade i Västerås och Örebro. Du ansvarar för ledning och uppföljning av gruppens arbete, ingår i affärsområdets ledning och dess gemensamma arbete och rapporterar till affärsområdeschefen. Du är även produktansvarig för att utveckla sparaffären i Länsförsäkringar Bergslagen.

Vad erbjuder vi dig?
Det händer mycket hos oss och vi är verkligen ett bolag på frammarsch. Du kommer att jobba i ett engagerat team som har många års erfarenhet om verksamheten och ett tydligt fokus på deras kunder och leveranser. Vi som bolag jobbar lokalt vilket ger dig stora möjligheter att bedöma hur du bäst främjar en framgångsrik, välmående och presterande grupp. Länsförsäkringar Bergslagen är en trygg arbetsgivare med mer än 170 års erfarenhet i branschen.  

Vem är du?
Vi söker dig med dokumenterad ledarerfarenhet och kunskap om spara- och placeraprodukter och som gillar att utveckla medarbetare och verksamhet.  Du är affärsmässig och har ett kundorienterat förhållningssätt, eget driv och är kreativ i utvecklingsarbetet. För att lyckas i ledarskapet söker vi dig som har förmågan att kommunicera och förmedla budskap och har ett beslutsfattande som präglas av mod och tydlighet. Att vara närvarande, visa omtanke och respekt samt skapa förutsättningar för ett arbetsklimat där alla känner engagemang och delaktighet är viktiga parametrar i ledarskapet hos oss.

Låter det intressant?
Vill du veta mer, ring Affärsområdeschef Hälsa och Spara Anna Söderlund 073–8270210 eller HR-generalist Åsa Hammarström 0739–200111.

Tjänsten är placerad i Västerås eller Örebro, innebär resor så du måste ha körkort och tillgång till egen bil.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Stina Haraldsson 0730-298744 för Akademikerföreningen.

Välkommen med din ansökan, vi kommer att kalla till intervjuer under ansökningstiden.

Vi gör allt vi kan för att främja en fördomsfri rekryteringsprocess och inkluderar därför tester som en del av urvalsarbetet. Vi eftersträvar och jobbar aktivt med att främja mångfald, olikheter är för oss en viktig styrka. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och språkkompetens.

Dela detta jobb

Försäljningschef - Spara och Placera

Länsförsäkringar Bergslagen