ledningsjobb.se

logga

Försäljningschef till EGN

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Försäljningschef till EGN

EGN (Executives´ Global Network) är en organisation som vänder sig till chefer som vill mötas för att dela erfarenheter och skapa relationer med bas i en förtrolig nätverksgrupp. Arbetssättet är strukturerat med noggrann matchning av gruppens deltagare, certifierad nätverksledare, metodik för grupputveckling och temadiskussion och mötesreferat. Det digitala verktyget Members Universe möjliggör för medlemmarna att bygga relationer och
dela erfarenheter mellan grupper och över nationsgränser. Värdet skapas i erfarenhetsutbytet, reflektionen och i det förtroliga samtal.

EGN Sverige etablerades 2008 och är idag landets marknadsledande kompetensnätverk för chefer. Vi är ett 15-tal medarbetare och 25 nätverksledare som samverkar för att skapa värde för drygt 2000 medlemmar i ca 130 grupper. Vårt arbetssätt vilar på en stark värdegrund och struktur; företaget är Great Place to Work-certifierade och utsågs 2018 till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser. 2016 fick företaget utmärkelsen Superföretag för mångårig tillväxt, lönsamhet och avkastning.

Vår vision är att skapa en "oas för generöst kunskapsdelande och reflektion" där individer, företag och organisationer växer och blomstrar i sitt ledarskap. Vår djupaste drivkraft är att "hjälpa varandra att bli bättre - varje dag".

Den svenska verksamheten ingår i EGN Group (www.egn.com) och har sitt kontor i mycket representativa lokaler i Stockholm, Telefonplan. Verksamheten finns i 15 länder med drygt 14 000 medlemmar som representerar ett 70-tal chefs- eller specialistbefattningar. Som kompetensnätverk är EGN världens näst största aktör.

Vi söker nu en Försäljningschef med placering i Stockholm

Du är en erfaren försäljningschef som vill fortsätta att utvecklas i ett företag där värdeskapande för chefer och ledare är i fokus. Din uppgift är att leda en grupp nätverksrådgivare (säljare) samt sale supports som skall växa till 15 personer (idag sex personer) och du driver rekryteringsprocesserna. Arbetet ger dig som chef möjlighet till spännande kompetensutveckling och du får arbeta i en kunskapsrik miljö där energi, glädje, tillit och generositet är viktiga ledord.

Du blir ansvarig för att uppfylla organisationens tillväxtmål genom att skapa ökad försäljning och ökad vinst. Du väljer strategi och taktik som krävs för att uppnå försäljningsmålen. Sälj- och supportarbetet görs genom inarbetade säljprocesser men som är i en ständig utveckling efter behov och omvärld. Du är lyhörd och har en bra förmåga att kombinera kreativitet och struktur. Vi tror att du kommer att fördela din tid 75/25 mellan säljchefens uppgifter och egen försäljning. För att förstå de olika dimensionerna i vår affärsmodell och för att bli trovärdig som försäljningschef behöver du initialt lägga mycket tid på eget säljarbete.

Matchningsprocessen, där vi filtrerar fram förslag på grupp för den potentiella medlemmen, är central. Som försäljningschef förväntas du att tillsammans med nätverksledarna vara ett kompetent stöd i detta arbete. Yrkeserfarenhet där du kommit i kontakt med olika chefsbefattningar
och deras utmaningar är värdefulla för att du skall lyckas i rollen och vi tror att det är en stor fördel om du har erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning. Du ansvarar även för processen onboarding av nya medarbetare. Du rapporterar till VD.

Du är en naturlig ledare som medarbetarna känner förtroende för och din grundinställning är att få medarbetarna att växa, både som individer och i sin yrkesroll. Du är en kommunikativ person med förmåga att engagera. Du är nyfiken med en stark drivkraft att förbättra och förenkla och kompromissar inte med kvaliteten i det som ska göras. Du har en stark drivkraft att nå säljmålen och är duktig på att coacha både individen och teamet där du bygger samhörighet och en känsla för gemensamt ansvar. En av dina djupaste drivkrafter är att se dina medarbetare lyckas. Du är proaktiv och vet hur viktigt det är att inte tappa fart mellan årets säsonger. Din personlighet utstrålar både i ord och handling, energi, glädje och generositet och du förstår hur viktig kulturen är för att nå goda resultat. Du är flytande i tal och skrift både i svenska och engelska.

www.egn.se

Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta Lotta Köhler; lotta.kohler@jurek.se, eller Martina Alexandersson; martina.alexandersson@jurek.se – Varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan.

Dela detta jobb

logga
Försäljningschef till EGN

Jurek