ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. Modis finns representerade i 20 länder däribland i USA, Kanada, Europa, Asien och med mer än 30 000 kollegor i uppdrag varje dag. I Sverige har Modis drygt 120 anställda konsulter inom IT, Engineering och Life Science där huvuddelen arbetar inom IT. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Linköping och Västerås. Modis är en del av The Adecco Group som idag är ett Fortune Global 500-bolag listat på SIX Swiss Exchange. I Sverige ingår Adecco, Modis och Badenoch + Clark i The Adecco Group.

Har du vad som krävs för att attrahera och matcha framtidens talanger mot våra kunders utmaningar?

Rollbeskrivning

Modis är på en tillväxtresa i Sverige och söker nu en driven affärsfokuserad Business Manager till Västeråskontoret som vill vara med och utveckla vår konsultverksamhet inom Tech/Engineering tillsammans med oss, våra kandidater, konsulter och kunder. Som Business Manager har du sälj- och utvecklingsansvar i form av nya affärer och genom rådgivande försäljning till våra nya och befintliga kunder. Vidare ansvarar du för hela rekryteringsprocessen av våra konsulter vilket innebär arbete inom kandidatattraktion, kravprofilstagning hos kund, annonsering, search & urvalsarbete, djupintervjuer & referenstagning. Du har personalansvar för din grupp konsulter som du leder och karriärcoachar och din uppgift är att se till att ditt team växer och utvecklas.

Din bakgrund och kvalifikationer

Du har erfarenhet av tjänsteförsäljning eller arbete i en utpräglad säljorganisation. Du har ett nätverk av kontakter inom Tech-branschen samt vana av att skapa och bygga starka och långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, med förståelse för Tech/Engineering. Tidigare personalansvar är meriterande.

Om dig

För att trivas i rollen som Business Manager har du ett starkt driv, stor samarbets- och initiativförmåga samt känner dig trygg i att fatta snabba beslut. Som person är du duktig på att prioritera och besitter en förmåga att hitta kreativa lösningar i olika situationer. Att du trivs i och är en del av vårt sammansvetsade team som stöttar varandra ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder

Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du får stora möjligheter att påverka innehållet i din vardag. Vi ger våra medarbetare möjlighet att skapa sina egna karriärvägar. Vi kommer att erbjuda utbildning, verktyg, motivation och inspiration för att uppnå vad du vill ha från din karriär. Vare sig det är flexibilitet, internationell rörlighet eller en förbättrad balans mellan arbete och fritid.

Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.Ansökan

Vi hanterar ansökningar efter semesterveckorna. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Placeringsort: Västerås

Välkommen med din ansökan!

logga

Framåtlutad konsultchef till Modis Engineering Västerås

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Dela detta jobb