ledningsjobb.se

Logotyp för AxÖ Consulting

Group QA Manager till Dynasafe

Sök jobbet

Placeringsort Karlskoga

Dynasafe fortsätter sin expansion genom att inrätta en helt ny koncernövergripande roll i företaget. Brinner du för kvalitetsfrågor, vill vara verksam i en internationell miljö och ta helhetsansvar för att utveckla kvalitetsområdet är tjänsten som Group QA Manager som klippt och skuren för dig.

Dynasafe är ett företag som utvecklar och konstruerar avancerade produkter för explosionsskydd och destruktion av ammunition. Produkterna är marknadsledande och erkända globalt, både för sin kvalité och höga tillförlitlighet. Här finner du ett innovativt bolag som kännetecknas av sin teknikutveckling, internationella affärer, flexibilitet och korta beslutsvägar. Verksamheten utgörs av huvudkontor i Karlskoga samt verksamhet i Tyskland, Japan, Singapore och USA.   

Mycket stark orderingång som sträcker sig flera år framåt gör att Dynasafe befinner sig i en expansiv fas. För att möta kundernas efterfrågan bygger man upp en rigid organisation och söker nu, med hjälp av AxÖ Consulting, efter en Group QA Manager.

Dynasafe erbjuder

Dynasafe Karlskoga erbjuder en internationell arbetsmiljö med engagerade kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig i din yrkesroll. Här finner du innovativa projekt samt mångsidiga och utvecklande arbetsuppgifter i en spännande produktion. Dynasafe värdesätter ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Arbetsbeskrivning

Som Group QA Manager är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla, revidera och upprätthålla en kvalitetsstandard enligt ISO 9001. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för kvalitetsfrågor både före, under och efter genomförda projekt. Utveckling och förbättring av befintliga strukturer och rutiner ingår likväl i ditt ansvar. Då rollen är ny finns en god möjlighet att påverka rollen liksom skapa ett rejält avtryck i organisationen när det kommer till kvalitetsfrågor. Rollen ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till CEO.

Du kommer till exempel att:

 • Granska produkter, processer och system för att proaktivt genomföra förbättringar
 • Övervaka all produktutveckling för att säkerställa att den håller rätt kvalité liksom identifiera eventuella avvikelser
 • Tillse att alla gällande hälso-, säkerhets- och lagkrav följs
 • Utföra interna revisioner samt bistå vid externa revisioner
 • Upprätta kravspecifikationer för material från underleverantörer och säkerställa att dessa krav uppnås.
 • Ansvara för att allt material eller delkomponenter möter de angivna kraven.
 • Följa upp kundernas nöjdhet avseende kvalitetsåtaganden och vid behov utveckla kvalitetsprocessen för att bättre svara upp mot kundernas önskemål och behov.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning som du kombinerar med minst fem års erfarenhet av kvalitetsarbete i någon typ av ledande position. Det är viktigt att du har gedigna kunskaper om kvalitetskontrollarbete samt relevanta regelverk då det är du som kommer att leda arbetet framåt.

Ytterligare efterfrågad kompetens.

 • Mycket god engelska i tal och skrift
 • Utmärkt kommunikativ förmåga samt är duktig på att hålla presentationer
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Det är meriterande om du är certifierad i ISO 9001 och/eller andra kvalitetsledningssystem.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en resultat- och processorienterad inställning till arbetet. Som person är du ansvarskännande och har ett noggrant förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Vidare är du är strukturerad med god förmåga att driva ditt arbete framåt självständigt liksom har ett öga för detaljer. Vi tror att du behöver trivas med att resa under delar av din arbetstid, då inrikes- och utrikesresor förekommer. Du förstår vikten av att ibland jobba de tider på dygnet då företagets kunder har verksamhet samt kan anpassa din arbetsinsats efter det inflöde som just nu råder. Du är också komfortabel med att arbeta såväl på kontoret, som på distans eller ute hos kunder.

Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer 079-340 54 42 eller Carl Negendanck på telefonnummer 073-147 06 35 Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Placeringsort i Karlskoga

Om Dynasafe

Dynasafe International AB är moderbolaget i en koncern som är världsledande inom tre affärsområden: Explosionssäkra transportkammare för ammunition och misstänkta bomber, anläggningar för destruktion av ammunition samt anläggningar för rengöring av högtoxiska gaser.

De två koncernbolagen Dynasafe Protection Systems AB och Dynasafe Demil Systems AB (DDS) har huvudkontor i Karlskoga med en omsättning på ca 230 miljoner. DDS är också moderbolag till det tyska dotterbolaget, Dynasafe Environmental Systems GmbH, som konsolideras av moderbolaget i Karlskoga.

Är du intresserad av att veta mer om Dynasafe? Besök www.dynasafe.com eller titta på videon nedan.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2019/171
Publicerat 2019-10-21
Sista ansökningsdag 2019-11-21

Group QA Manager till Dynasafe

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Dela detta jobb