ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Gruppchef

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Gruppchef

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Iggesund.

ANDRITZ i Iggesund söker dig som vill arbeta som Gruppchef. Tjänsten som gruppchef innefattar ett personalansvar för 20st engagerade medarbetare och du ingår i produktionsledningsteamet med ansvar för produktionsavdelningen Vändstål.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda, koordinera och utveckla dina medarbetare och uppmuntra till förbättringsarbete

  • Arbeta med ständiga förbättringar, analysera samt följa upp nyckeltal

  • Säkerställa att metoder och standarder följs gällande säkerhet, hälsa och

  • kvalitet samt hantera eventuella avvikelser inom området

Detta gör du tillsammans med ditt team och övriga kollegor.
ANDRITZ erbjuder dig goda anställningsvillkor, kompetenta kollegor och en trevlig arbetsmiljö.

Arbetsplatsen i Iggesund kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom PKW knife Systems. Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.co

Din bakgrund
Du har tidigare arbetat som ledare och vet att du trivs i rollen. Mycket meriterande om du arbetat i branschen skärande bearbetning men det är inte ett krav. Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av att stötta, coacha och engagera dina medarbetare.

I tidigare arbeten har du med fördel använt 5S, LEAN och/eller annan arbetsmetod. ANDRITZ jobbar hårt med devisen ständiga förbättringar vilket vi vill att även du gör.
Krav är god svenska och engelska i tal & skrift.

Andra meriterande kompetenser är erfarenhet av SAP.

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och teknik, framförallt människor. Du vet med dig att du är en empatisk, tillgänglig, närvarande ledare som trivs i rollen att utveckla andra människor. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, frihet under ansvar och det går mycket bra för ANDRITZ. En stor del i framgången är lagandan på din blivande arbetsplats.

Din ansökan
ANDRITZ i Iggesund samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50.

Sista ansökningsdag är 1/12-22. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Mer om din tjänst:
Vändstålsavdelningen består av 18st Yaskawa-robotar fördelat på 4st robotceller tillhörande 5st NC-styrda slipmaskiner samt 2st kapmaskiner. På vändstålsavdelningen tillverkas världsledande knivar till flishuggar och reducerskivor inom massa och sågverksindustrin, en produkt som levereras till hela världen under produkthemmet ANDRITZ.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. 

 

Dela detta jobb

Gruppchef

Thalamus AB