ledningsjobb.se

loga

Gruppchef Energiförvaltning

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-08-30

Ansök nu

Gruppchef Energiförvaltning

Vi söker en kommunikativ ledare som har driv och vill vara med och utveckla energiförvaltningen för våra kunder i vårt nya marknadsområde för Göteborg och Borås.

Vad ska du göra?
Som gruppchef för energiförvaltningen är ditt främsta uppdrag att vara en engagerad och närvarande ledare för gruppens medarbetare. Du kommer även att tillsammans med övriga chefer och arbetsledare inom marknadsområdet bidra till att utveckla vår organisation.

I rollen som gruppchef ingår att utveckla energiförvaltningen och dess medarbetare. I din roll som ledare ingår att skapa engagemang och motivation, liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Du har också en viktig uppgift att forma ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga.

I uppdraget ingår också frågor kring resursplanering och kompetensförsörjning. Du har ett nära samarbete med andra delar av verksamheten och tillsammans med övriga kollegor i verksamheten ska vi stärka och utveckla initiativkraft, affärsmässighet och servicekänsla. Du har personalansvar för medarbetare som du leder och coachar för att de ska utvecklas både som personer och i sitt arbetssätt. I ditt ansvar ingår att löpande följa upp att gruppen levererar enligt uppsatta mål. Du genomför medarbetar- och lönesamtal.

Vem är du?
Vi söker dig som erfarenhet av att leda människor i förändring och har ett kommunikativt och inkluderande ledarskap. Du är van att leda medarbetare som finns på flera orter. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom energiområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomi och har haft en ledande roll med resultat- och verksamhetsansvar samt dokumenterad erfarenhet av personalledning.

Som person är du målmedveten, logisk och strukturerad samt har förmågan att se helheten. Du gillar människor och är relations­skapande, affärsmässig och resultatmedveten. Du ser mervärdet i att utveckla medarbetare och skapa framgångsrika team samtidigt som du vågar ställa krav. Du är kvalitetsmedveten, socialt utåtriktad, har ett starkt engagemang och trivs med att arbeta med många interna och externa kontakter. Du är en drivande och tydlig ledare som har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och informera på ett tydligt sätt.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil är önskvärt då du kommer att arbeta både i Borås och i Göteborg. Viss del av arbetet kommer att ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Som anställd inom Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar. Som gruppchef rapporterar du till leveranschefen.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Låter detta spännande?

I så fall ska du skicka din ansökan till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb så snart du kan, dock senast den 2020-08-30 Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Kontakta rekryteringskonsult Maria Svedberg, telefon:031-617231 eller email: maria.svedberg@se.experis.com vid frågor om tjänsten. Intervjuer sker from vecka 33.

Vid frågor om tjänsten kontakta leveranschef Anton Lönqvist, tel: 031-7045524

Dela detta jobb

loga
Gruppchef Energiförvaltning

Riksbyggen