ledningsjobb.se

Gruppchef Företag & Besiktning

Ort
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Gruppchef Företag & Besiktning

Vi söker nu dig som vill leda och utveckla en av våra grupper inom Skador mot att bli ”Världens mest kundorienterade bolag inom bank och försäkring”.

 

Ditt huvuduppdrag blir att leda din grupp bestående av ett antal medarbetare inom skadeorganisationen. Du kommer att få det operativa ansvaret för gruppen och detta inkluderar både personal och resultatansvar. I rollen som gruppchef inspirerar, leder, coachar och utvecklar du dina medarbetare. Tillsammans med din närmaste chef sätter du mål för gruppen och ansvarar för att dessa bryts ner på individnivå.

 

Kunden är vårt främsta fokus och för att få de mest nöjda kunderna på marknaden, måste vi ha de mest engagerade medarbetarna. Alla människor behöver bli sedda, få feedback, utvecklas och känna att det arbete som de gör har stor betydelse, vilket blir ditt uppdrag i denna roll. Vi arbetar aktivt med att utveckla våra processer, vilket också ingår i ditt uppdrag.

 

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har akademisk examen eller annan relevant utbildning för uppdraget. Du har tidigare erfarenhet som chef och är duktig på att leda, motivera och skapa entusiasm hos dina medarbetare. Du har flerårig erfarenhet från försäkringsbranschen med god kunskap om de lagkrav och regelverk som direkt påverkar skaderegleringen. Erfarenhet av entreprenadavtal är meriterande.

 

Dina personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad och har ett stort eget driv. Vidare har du förmågan att snabbt kunna anpassa dig och ställa om. Att vara en god lyssnare som föregår med gott exempel kännetecknar dig. Andra utmärkande egenskaper är att du motiveras av att stötta och utveckla dina medarbetare. Ditt engagemang smittar av sig och du har en ödmjuk framtoning.

 

Du är resultatorienterad och samarbetsvillig. För att lyckas i rollen måste du kunna ställa krav, sätta mål och följa upp arbetet. Detta gör du utan att förlora din lyhördhet och ditt pedagogiska förhållningssätt gentemot dina medarbetare, kollegor och kunder.

 

Frågor och kontaktinformation

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta chef Egendomskador, Helene Löfqvist 040-633 85 10. Kontaktperson för Forena är Björn Lindwall, tel. 040-633 80 68 och ansvarig HR är Jeanette Mellborg, jeanette.mellborg@lansforsakringar.se

 

Intervjuer

Då vi går in i semestertider, så kommer intervjuer tidigast att påbörjas v.32.

Välkommen med din ansökan!

 

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.

 

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Dela detta jobb

Gruppchef Företag & Besiktning

Länsförsäkringar Skåne