ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Gruppchef IT, Digitala kanaler

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-02

Ansök nu

Gruppchef IT, Digitala kanaler

Trafikförvaltningen, IT-avdelningen, Externa tjänster

IT-avdelningen ansvarar för trafikförvaltningens alla digitala tjänster och inom Sektion Externa tjänster ansvarar vi för tjänsterna till resenärer, trafikutövare och samarbetspartners. Vi söker nu en gruppchef till gruppen Digitala kanaler.

Om tjänsten

Gruppen Digitala kanaler ansvarar för det primära digitala kundmötet och stöttar samtliga varumärken inom trafikförvaltningen. De digitala kanalerna är unika enheter (webb, app, digitala skyltar och publika API:er) som kompletterar varandra för att ge resenärerna digital guidning och de verktyg som behövs för att röra sig genom Stockholms län kollektivt. Det kan t ex handla om att hitta och boka sin resa, köpa och använda sina biljetter samt få relevant information om både nuläget och framtiden i Stockholms kollektivtrafik.

Du får bland annat jobba med:

 • ansvara för att gruppen levererar det stöd som verksamheten behöver inom ramen för gruppens ansvarområden

 • att säkerställa gruppens framdrift och utveckling av våra digitala kanaler gentemot slutkund

 • ansvara för att medarbetarna har resurser, information och förutsättningar för att lyckas i sina roller

 • skapa förutsättningar för dialog och samverkan med andra funktioner inom trafikförvaltningen

Du ingår i sektionens ledningsgrupp och rapporterar till sektionschefen för Externa Tjänster.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan.  

Hälsa och motion är viktigt för oss. Förutom friskvårdsbidrag anordnar vi Hälsospåret två gånger per år, vår friskvårdssatsning som innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.

Fler förmåner som anställd: 

 • SL Access-kort

 • Löneväxling till pensionen

 • Flextid

 • Goda möjligheter till kompetensutveckling

 • Hälsoundersökning vartannat år

Vi sitter i trevliga lokaler på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.

Vad vi söker efter

För att trivas i rollen är du utvecklingsinriktad och bra på att hitta effektiva och genomförbara lösningar på problem. Du skapar goda förutsättningar för dialog och samverkan. 

Som chef på trafikförvaltningen är du ambassadör för vår vision, värdegrund och mål. Du ansvarar för att skapa förutsättningar för medarbetare att vara engagerade, kompetenta, stolta, delaktiga och ansvarstagande genom att bland annat  formulera, prioritera och kommunicera mål och förväntningar på resultat till medarbetare.

Vidare har du:

 • Högskoleutbildning eller motsvarande inom IT eller liknande

 • Minst 3 års erfarenhet som produktägare/product manager och genom det erfarenhet av att leda team och individer inom agil metodik

 • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som mjukvaruutvecklare eller likande

 • Processkunskap inom Agila processer för mjukvaru-utveckling.

Det är meriterande om du även har erfarenhet av affärsutveckling eller om du har arbetat tjänsteutveckling inom resenärsnära tjänster.

Startdatum enligt överenskommelse.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tomas Källberg, tfn 070-786 1835. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ulrika Falk, tfn 08-123 333 68.Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 2021-12-02. Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Fast lön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

      Sverige

Referensnummer

     2021/2913

Kontakt

 • Ulrika Falk, 08-123 333 68

Facklig företrädare

 • Amir Sokolović, SACO, 08-123 337 06

 • Marita Lönnroth, Vision, 08-123 339 92

 • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR,, 08-123 139 42

Publicerat

     2021-11-18

Sista ansökningsdag

     2021-12-02

Dela detta jobb

Gruppchef IT, Digitala kanaler

Trafikförvaltningen, Region Stockholm