ledningsjobb.se

Vi söker en gruppchef till Trafik- och Samhällsplanering ­i Stockholm

 Som gruppchef har du det övergripande ansvaret för den dagliga verksamheten av gruppen. Du rapporterar direkt till regionchef och du är en del av regionens ledningsgrupp.

Vi har en spännande framtid i Atkins och för att möta denna behöver vi en gruppchef till vår grupp för Trafik- och Samhällsplanering i Stockholm. Vi är ett starkt team på 6 personer med stort förtroende hos våra kunder och många roliga projekt.

Arbetsuppgifter

I rollen som gruppchef kommer du att ta hand om medarbetare med kompetens inom trafikplanering,  landskapsarkitektur och samhällsutveckling i stort. Vi arbetar  med trafikutredningar och simuleringar (Bl a VISSIM och Phantom), planering och gestaltning av exploateringsområden och städer, projektering av samhällsfunktioner m.m.

Du kommer även vara aktiv i våra projekt och anbud, men framförallt ta ett ansvar för att leda och utveckla gruppen. Under din ledning önskar vi att du, tillsammans med regionchef, får gruppen att ta nästa kliv i sin utveckling, att redan befintliga kompetenser förstärks och att nya kompetenser tillkommer. Du kommer att rapportera till regionchef för Samhällsplanering & Miljö region Öst.

I rollen ingår följande:

 • Leda och fördela arbetet inom gruppen
 • Leda och coacha medarbetare
 • Samverkan med övriga gruppchefer
 • Hålla löne- och utvecklingssamtal
 • Följa upp kvalitet och ekonomi
 • Budgetansvar
 • Anbud och ackvisition
 • Rekrytering och kompetensutveckling
 • Bygga och utveckla relationer med kunder
 • Tillsammans med andra gruppchefer, och regionchef, utveckla regionen och affärsområdet
 • Arbete i projekt

Vem är du?

Du har minst fem års erfarenhet som konsult inom samhällsplanering eller infrastruktur, gärna med spets inom trafikplanering. Samtidigt har du en bred teknisk förståelse även utanför din ”egen” kompetens. Ledarerfarenhet är meriterande.

Du är en ansvarstagande lagspelare, som samtidigt har goda ledaregenskaper. Vi vill at du sätter medarbetaren i fokus och har förmågan och viljan att bidra till att utveckla både individerna, gruppen och våra arbetssätt.

Du kommunicerar med enkelhet både med medarbetare, chefskollegor och kunder. Du har en stark vilja att skapa lönsamma affärer.

Det här är vi

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

Vi månar om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att intervjua löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att regionchef Stefan Aronsson på 076-628 5386.

Logo

GRUPPCHEF TRAFIK- OCH SAMHÄLLSPLANERING – STOCKHOLM

Företag Atkins AB
Ort
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Dela detta jobb