ledningsjobb.se

Gruppledare

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Gruppledare

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Jula Sverige har idag 58 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig! Vi söker nu en gruppledare till Julas varuhus i Häggvik.

Det här gör man som Gruppledare
Du ingår som Gruppledare i varuhusets ledningsgrupp. Som Gruppledare är du tillsammans med Varuhuschefen ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Tillsammans med Varuhuschefen och övriga i ledningsgruppen ansvarar du för att skapa rätt förutsättningar för medarbetarna att ge bästa tänkbara kundservice och nå uppsatta mål. Du leder och arbetar tillsammans med medarbetarna i den dagliga driften med försäljnings- och lagerarbete, upplockning av varor, kassaarbete samt genomförande av marknads- och försäljningsplaner.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har ledaregenskaper utifrån ett situationsanpassat ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenheter i att leda och stötta dina medarbetare samtidigt som du ser att rutiner och regler efterlevs. Vi söker dig som har ett inre driv om att inspirera och motiverar dina kollegor under arbetsdagen. Du strävar kontinuerligt efter att utveckla dig själv och dina medarbetare i varuhuset. Vi ser gärna att du tidigare visat initiativ när det kommer till leda projekt och verksamheten framåt.

Det här är du som ledare och person
Du brinner för försäljning och att ge våra kunder god service. Du har en god förmåga att prioritera, delegera arbete och hantera förändringar. Du är också strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet, såväl operativt som administrativt arbete. Tjänsten kräver att du har en ledande personlighet med god självinsikt samt förmåga att motivera, engagera och utveckla andra. Vi ser att du tillför energi och entusiasm till vår arbetsgrupp. Som ledare inom Jula är du en viktig kulturbärare och förebild. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Placering Häggvik. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, som inleds med provanställning i 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Som Gruppledare arbetar man på dagtid, kvällar och helger. Vi erbjuder dig roliga och utvecklande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder! Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsätts innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta varuhuschef Ted Österman via mejl ted.osterman@jula.se

 

 

Dela detta jobb

Gruppledare

Jula AB