ledningsjobb.se

Gruppledare

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Gruppledare

Jula Sverige har idag 60 varuhus. Vi är stolta över att vi fortsätter expandera och söker nu dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Till Julas varuhus i Haninge söker vi nu Gruppledare. 

Det här gör man som Gruppledare 
Du ingår som en av flera Gruppledare i varuhusets ledningsgrupp. Som Gruppledare är du tillsammans med Varuhuschefen ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Tillsammans med Varuhuschefen och övriga i ledningsgruppen ansvarar du för att skapa rätt förutsättningar för medarbetarna att ge bästa tänkbara kundservice och nå uppsatta mål. Du leder och arbetar tillsammans med medarbetarna i den dagliga driften med försäljnings- och lagerarbete, upplockning av varor, kassaarbete samt genomförande av marknads- och försäljningsplaner. 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har ledaregenskaper utifrån ett situationsanpassat ledarskap. Vi ser gärna att du har en motsvarande ledarroll inom detaljhandeln där personal- och resultatansvar är en del av dina dagliga uppgifter. Det är meriterande om du har kunskap och/eller intresse inom vårt produktsortiment. 

Det här är du som ledare och person
Du brinner för försäljning och att ge våra kunder god service. Du har en god förmåga att prioritera, delegera arbete och hantera förändringar. Du är också strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet. Tjänsten kräver att du har en ledande personlighet med god självinsikt samt förmåga att motivera, engagera och utveckla andra. Som ledare inom Jula är du en viktig kulturbärare och förebild. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Bra att veta
Placering Haninge. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en provanställning på sex månader. Tillträde enligt överenskommelse. Som Gruppledare arbetar man dagtid, kvällar och helger. Vi erbjuder dig kul och utvecklande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!  

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 26 september. Vid frågor om tjänsten, kontakta Varuhuschef Emma Österberg via emma.osterberg@jula.se 

För att skicka in din ansökan klicka på "Skicka in ansökan" ovan

Dela detta jobb

Gruppledare

Jula AB