ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Head of Business Control till KLS i Lund

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Head of Business Control till KLS i Lund

Varmt välkommen till KLS! Har du arbetat flera år som Business Controller i tillverkande bolag och vill ha personalansvar? Har du ett stort affärsintresse och vill driva controllingfunktionen ur ett helhetsperspektiv, då kan detta vara nästa steg för dig. Detta är en nyckelroll där du får jobba nära CFO och ledning och har stor möjlighet att påverka. Rollen är både strategisk och operativ och du har personalansvar för ett team om fyra Business Controllers

Du kommer att vara placerad på det trevliga huvudkontoret med fin stämning i Lund. Befattningen rapporterar till CFO, är del av ledningsgruppen för ekonomi och jobbar tätt samman med Head of Production Controlling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda budget, prognos, forecast och analysarbete
  • Personalansvar för fyra Business Controllers
  • Ansvara för analys och rapportering till olika stakeholders
  • Leda och bidra i utvecklingen av nya arbetsmetoder, processer, ERP- och BI-system, särskilt relaterat till implementering av förbättringar inom systemen
  • Driva olika projekt
  • Verifiering och uppföljning av förbättringsarbete
  • Sammanhållande ansvar för fastkostnadsuppföljning/-budget

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flera års erfarenhet som Business Controller i ett större tillverkande bolag. Har du erfarenhet från FMCG är det ett plus men inte ett krav. Rätt person har ett stort driv och energi samt en mycket god förståelse och intresse för affärsanalys. Du är analytisk med förmågan att se bakom siffrorna. Dina Excel-kunskaper är mycket goda, och har du arbetat i ett större ERP-system ser vi det som ett plus. Du är en kommunikativ person som arbetar proaktivt och lösningsorienterat. Du är självgående och vågar utmana och samtidigt stötta. Vidare har du en pedagogisk ådra och har lätt för att skapa goda relationer i organisationen och samtidigt ställa krav. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar KLS med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på 0709–966176 eller amelie.rijpma@mpya.se eller Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Head of Business Control till KLS i Lund

Mpya Finance AB