ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT TILL EVOLABEL

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT TILL EVOLABEL

Vi är oerhört stolta över den resa vi gjort med Evolabel sedan starten 2007, och den fortsätter starkt framåt med vårt motto- “Simplicity through technology”!

Efterfrågan på våra produkter fortsätter att öka och nu söker vi en Head of Business Development.

Vi söker dig som är resultatdriven med mångårig erfarenhet från affärsutveckling kopplat till sälj/marknad, som vill vara med på vår fortsatta resa med att vidareutveckla vår verksamhet globalt. Vi söker dig som trivs i mixen och balansen mellan teknologi, business och människor.

Evolabel utvecklar och tillverkar innovativa maskiner för automatisk etikettmärkning mot all tillverkande industri samt mot företag inom logistik och lagerlösningar. Vi är stolta över våra världsledande produkter där vi har full kontroll över hela konstruktionen och förädlingskedjan i vår produktionsanläggning. Tillsammans med egenutvecklade mjukvarulösningar bildar dessa delar ryggraden i vår affärsverksamhet.

Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en varm och inkluderande företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft.

Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Etiketten på ostförpackningen, etiketten på lådan som mediciner packas i och etiketten på pallen där lådorna med chipsen staplas. Evolabels teknologiska produkter och lösningar har med stor sannolikhet placerat etiketterna där, då företaget verkar globalt inom alla tre segment inom Print & Apply. Primary, Secondary & Tertiary packaging.

För de miljontals varor som skickas runt jorden är etiketter det dominerande sättet för spårning och informationsdelning. Evolabel har haft en tillväxt på ca 25% årligen vilket förväntas fortsätta även framöver, huvudsakligen genom att ta marknadsandelar.

Head of Business Development, som är en ny roll på företaget, kommer att ha det övergripande ansvaret för att fortsätta vidareutveckla vår affärsmodell och vårt globala nätverk av olika återförsäljare.

Du kommer att följa den senaste utvecklingen på marknaden, identifiera trender och analysera vår product market fit – idag och imorgon. Resor till kunder och mässor är en del av rollen. 

Ditt viktigaste bidrag kommer att vara som ansvarig för affärsutveckling och din ambition är att skapa värde för hela organisationen och driva utveckling både strategiskt och operativt.

En del av ditt ansvar kommer även att vara att förhandla om samarbetsavtal, hantera produktkalkyler och prissättning. Du kommer också att ha mycket kommunikation med återförsäljare samt samordna strategisk försäljning tillsammans med säljorganisationen. I detta ingår även att utbilda och coacha vårt tekniska säljteam för att uppnå bästa långsiktiga resultat.

Head of Business Development kommer att ha en central roll i bolaget – med förmågan att väga affärsmöjligheter med teknisk komplexitet och kostnad.

Du rapporterar direkt till Evolabels VD.

Vem är du?

Evolabels produkter utvecklas kontinuerligt med den senaste teknologin. Vår framgångssaga bygger på att sälja våra produkter genom duktiga partners och integratörer som är bäst i sina respektive branscher och marknader.

Den här rollen kräver en hög nivå av affärsmannaskap kombinerat med en mycket god förmåga till analytiskt tänkande och förmåga att se den större bilden. Vi söker dig med erfarenhet från B2B sälj/marknad internationellt, har arbetat med tekniskt komplexa produkter samt har intresse och förståelse för den pågående digitaliseringen i samhället.

Evolabel är i grunden ett teknikdrivet bolag och vi letar efter en driven och engagerad person som kan bidra till att stärka rösten för sälj/marknad och affärsutveckling i bolaget och tillsammans med oss nå nya höjder!

Du är en sympatisk och socialt kompetent person som vågar visa vägen och som har en mycket god förmåga att bygga förtroende och agera affärsmässigt med våra kunder från en mängd olika kulturer. Dessa erfarenheter utifrån ett internationellt perspektiv, tillsammans med ett starkt tekniskt intresse, innebär att du snabbt kan sätta dig in i Evolabels verksamhet och fokusera på det som behöver göras.

I och med att vi är under en tillväxtfas så kräver det en förmåga samt mod att kunna avgöra vad som behöver prioriteras, men även en hög energinivå med ett positivt engagemang.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
 

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekrytering samarbetar Evolabel AB med Nexer Recruit. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecca Oldenfeldt på +46 703 01 32 98 alt. rebecca.oldenfeldt@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Evolabel

Vi tror att ett växande företag som arbetar långsiktigt med nytänkande och drivna medarbetare är den perfekta platsen att växa som person. Att arbeta på Evolabel innebär att du blir en del av en företagskultur där vi ställer upp för varandra, är prestigelösa och drivs av att hjälpa våra kunder. I vår arbetsmiljö tar vi initiativ, är kreativa och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tror stenhårt på våra kollegors utveckling och trivsel. Vi har ett eget stort nybyggt gym som alla medarbetare kan nyttja, trevliga sällskapsytor med en vedeldad pizzaugn som vi gärna använder vid företagsevent och afterworks.

Gasellföretag 2016, 2018 och årets exportgasell i Sverige 2019 är vi såklart stolta över, men det vi är allra stoltast över är våra trogna medarbetare och den varma företagskultur vi tillsammans har lyckats skapa. Ett fint kvitto på det viktiga arbetet fick vi nyligen då vi utsågs till Årets företagare i Mölndal 2022. Välkommen till oss!

Dela detta jobb

logo
HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT TILL EVOLABEL

Nexer Recruit