ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

HEROK söker verksamhetschef till ny depå i Jönköping Verksamhetschef till nyetablerad depå

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-08

Ansök nu

HEROK söker verksamhetschef till ny depå i Jönköping Verksamhetschef till nyetablerad depå

Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Till den nyetablerade depån i Jönköping söker HEROK en verksamhetschef. Det här är en tjänst för dig som har en inblick i hur branschen fungerar och som, genom denna kunskap, vill vara med och driva utvecklingen av HEROK framåt.

Som verksamhetschef får du goda möjligheter att växa och utvecklas – både i rollen och med hela bolaget.

Du kommer få vara med och utveckla ett växande bolag som ska bli ännu bättre.” Per Karlsson, VD HEROK.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef för depån har du mycket kundkontakt, arbetar aktivt för att stärka företagets varumärke och lägger stor vikt vid att förvalta samt utveckla långsiktiga relationer. Rollen innefattar personal-, budget- samt resultatansvar och du rapporterar till operativ chef. Bakom dig finns en stark organisation som stöttar och hjälper dig att lyckas nå framgång!

I dina arbetsuppgifter ingår:

Planering av det dagliga arbetet. Anläggningens arbetsmiljö. Kort- och långsiktig utveckling av företaget. Bidra med expertis till kunder och koncern. Lokala försäljningsaktiviteter och marknadsföring.

Vem söker vi?

Vi ser att du som söker har:

  • God lokalkännedom och ett stort kontaktnät.
  • Flera års erfarenhet från bygg- eller uthyrningsbranschen
  • Ett affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt.

Du är spelaren som vågar och gör skillnad! Tidigare har du arbetat i liknande roller och vill nu kliva på och leda HEROK i sin etablering i Jönköping. Det är av stor vikt att du har rätt erfarenhet för att ha kunskap och en inblick i hur branschen fungerar. Som person uppvisar du stort mod, engagemang och driv.

Om HEROK

HEROK är framtidens affärspartner för allt inom uthyrning – så som liftar, truckar, bodar och byggmaskiner. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster och ses som en komplett partner inom bygg-, mark- & anläggningsbranschen samt industrin. HEROK jobbar mycket med arbetskulturen och har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke där värdegrunden är lojalitet, samarbete och engagemang.

HEROK har sitt huvudkontor i Örebro. Förutom att vi nu öppnar i Jönköping finns HEROK i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora och Rättvik, samt via ombud på flertalet ställen i Mälardalen. HEROK har idag ca 70 anställda och omsätter ca 300 mkr, men målsättningen är hög och planen är att vidare-utveckla verksamheten på befintliga orter samt expandera till nya.

Information och ansökan

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos HEROK.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer +46 (0)73-383 28 85 e-post: axel.johansson@axoconsulting.se Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
HEROK söker verksamhetschef till ny depå i Jönköping Verksamhetschef till nyetablerad depå

AxÖ Consulting