ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HR ANSVARIG TILL SKÖVDE SLAKTERI I SKÖVDE

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2022-07-14

Ansök nu

HR ANSVARIG TILL SKÖVDE SLAKTERI I SKÖVDE

Är du en organiserad person med ett stort intresse för personalfrågor, personaladministration och arbetsrättsliga frågor? Vill du vara med och bidra till Skövde Slakteri ABs framgångar? I rollen som HR Ansvarig får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Din Vardag

I den här rollen kommer du framför allt att driva utvecklingsprojekt inom organisationens gemensamma HR-områden och medverka aktivt till fortsatt god samverkan med de fackliga organisationerna. I jobbet ingår även att vara behjälplig till chefer och anställda vid HR-frågor, sköta rekrytering, kompetensplanering och talent management, sätta upp och genomföra övergripande personalplaneringsstrategier, ha ett övergripande ansvar för bland annat arbetsmiljö och lönehantering och rekrytering. Du kommer att ingå i teamet på huvudkontoret och arbeta i nybyggda, klassiska och nyrenoverade lokaler I utkanten av Skövde.

Vem är du?

Till rollen som HR Ansvarig söker vi framför allt dig som är en organiserad och positiv person som motiveras av att få jobba med människor och att få var en del av ett framgångsrikt team. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med HR, arbetsrättsliga frågor och administrativt arbete. Utöver det är det en stor fördel om du har universitets- eller högskoleutbildning som personalvetare, har erfarenhet och vana av avtalshantering och har erfarenheter av att jobba i personal- och lönehanteringssystem.

Vi ser gärna att du

* är strukturerad och har en god prioriteringsförmåga.

* är analytisk, lösningsorienterad och har en god simultankapacitet.

* talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

* har goda kunskaper i Microsoft Office.

* har universitets- eller högskoleutbildning inom personalvetenskap, eller stor erfarenhet inom HR.           

* har erfarenhet av personaladministration.

* har erfarenhet av HR-arbete i större organisationer.

* har erfarenhet av arbete på både operativ och strategisk nivå.

* har B-körkort. 

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Dock senast ansökan 2022-06-15.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Larsson på telefonnummer:

 0730–846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com.

Välkommen med din ansökan!

Om Skövde Slakteri AB

Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum.

Dela detta jobb

logo
HR ANSVARIG TILL SKÖVDE SLAKTERI I SKÖVDE

Nexer Recruit