ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

HR-chef

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

HR-chef

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 470 anställda och med en årlig omsättning på cirka 770 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

HR-chef 

Vedum Kök & Bad har startat en spännande resa i syfte att utveckla medarbetarna och verksamheten. Att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång samt att vi har ett väl utvecklat samarbete och gott ledarskap inom företaget ser vi som avgörande för att kunna möta de förväntningar som ställs på vår verksamhet. Vi söker nu dig som vill vara en del av denna resa och driva initiativ för att attrahera morgondagens medarbetare, fortsätta utveckla Vedums kultur samt arbeta för ett modernt arbetssätt inom organisationen.

Ansvar:

Som HR-chef på Vedum Kök & Bad leder du det strategiska och operativa HR-arbetet. Tillsammans med din avdelning utvecklar ni HR-arbetet i verksamheten utifrån övergripande mål och behov. Du har goda ledaregenskaper med ett inkluderande förhållningssätt med ett brinnande engagemang för en bra och hållbar affär. Dina ansvarsområden är även:

  • Vidareutveckling av samtliga HR-processer med fokus på effektivisering/digitalisering med ett agilt förhållningssätt.
  • Förändringsarbete inom kultur-, ledar-, team- och kompetensutveckling.
  • Stöd till verksamhetens ledare.
  • Samverkan med de fackliga representanterna.

Du ingår i Vedums ledningsgrupp och rapporterar till VD. HR-avdelningen består av sex personer.

Profil:

Som person är du förtroendeingivande med hög integritet. Vi vill att du framgångsrikt arbetat med HR-frågor tidigare och är van att lyfta blicken och se möjligheter. Du är analytisk och har förmåga att översätta verksamhetens behov till värdeskapande HR-lösningar. Du har god förhandlingsvana och kunskap inom arbetsrättsliga frågor, säkerhet och arbetsmiljö samt löne-och kompensationsfrågor.

Du är lyhörd och kommunicerar på ett sätt som inspirerar, skapar engagemang och förutsättningar för samarbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher samt av digitalisering och/eller ledar- och teamutveckling.

Vi erbjuder:

Ett omväxlande och utvecklande jobb som du har möjlighet att själv påverka. Vi ser fram emot att utveckla och utvecklas tillsammans med dig i vårt expansiva familjeföretag som lever efter mottot "ett personligt och tryggt val".  

Tjänsten:

Heltid med placering på vårt huvudkontor i Vedum. Möjlighet finns att arbeta på distans 1-2 dagar per vecka. Tillsvidareanställning med tillträde snarast.

Vill du veta mer:

Välkommen med frågor om tjänsten till Sofia Brax, Interim HR-chef på Vedum Kök & Bad. Sofia.brax@vedum.se alt 070-688 86 66.

Ansökan:

Din ansökan vill vi gärna ha senast 7 oktober. Vi kommer att hålla intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.

Registrering av dina personuppgifter

I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed.

Dela detta jobb

Logga
HR-chef

Vedum Kök & Bad AB